HL-1110

Afdruktaken annuleren op het bedieningspaneel van het apparaat.

Hoe u een afdruktaak annuleert kan per situatie verschillen.
Volg één van de procedures hieronder die met uw situatie overeenkomt.

Annuleer de huidige taak die wordt afgedrukt:

Druk op Power en houd deze ongeveer 2 seconden ingedrukt tot alle LED's gaan branden en laat vervolgens deze toets los. De machine zal het papier uitwerpen. De Error LED (Error) en Ready LED (Ready) zullen beurtelings gaan branden.

Alle ontvangen taken annuleren:

Om alle opdrachten te verwijderen, annuleer eerst de huidige opdracht volgens de bovenstaande procedure. Terwijl alle LEDs gaan branden, drukt u weer op Power. Alle LEDs gaan knipperen als de taken geannuleerd worden.

Verwante modellen

HL-1110, HL-1212W