HL-1110

Wat betekenen de lampjes?

De technische term voor de lampjes op de voorkant van uw Brother machine is Light Emitting Diodes (LED's).

Deze FAQ verklaart de betekenis van deze verschillende LED- indicatie.

[LED indicatie]

De Error LED (Error) is uit.
De Ready LED (Ready) brandt zwak.

LED_indication1

Betekenis van LED indicaties:

• Slaapstand

Het apparaat staat in de slaapstand (energiebesparende stand). Wanneer de machine in de slaapstand staat, wordt de  (Ready)-LED gedimd, maar kan de machine nog wel gegevens ontvangen. Wanneer er een afdruktaak wordt ontvangen, wordt de machine automatisch geactiveerd om het afdrukken te beginnen.

• Diepe slaap
    De machine bevindt zich in de stand diepe slaap (er wordt minder energie verbruikt dan in de slaapstand). Wanneer de machine in de stand diepe slaap staat, wordt de (Ready) -LED gedimd, maar kan de machine nog wel gegevens ontvangen. Wanneer er een afdruktaak wordt ontvangen, wordt de machine automatisch geactiveerd om het afdrukken te beginnen.

Terug naar de betekenis van de LED indicaties >>

[LED indicatie]

De Error LED (Error) is uit.
De Ready LED (Ready) brandt.

LED_indication2

Betekenis van de LED indicatie:

• Gereed
    De machine is klaar om af te drukken.

• Printen
    De machine is bezig met afdrukken.

Terug naar de betekenis van de LED indicaties>>

[LED indicatie]

De Error LED (Error) is uit.
De Ready LED (Ready) zal 1 of 1.5 seconde afwisselend knipperen.

LED_indication3

Betekenis van de LED indicatie:

• Wachten A.U.B.
    De machine is aan het opwarmen.

• Afkoelen
    Het inwendige van de machine is extreem heet. De machine onderbreekt de huidige afdruktaak en gaat in de afkoelingsstand. Zet de machine aan en wacht tot de machine overschakelt naar de stand Gereed.

• Data Ontvangen
    De machine ontvangt gegevens van de computer of verwerkt gegevens in het geheugen.

Resterende gegevens
    Er zijn nog gegevens aanwezig in het geheugen van de machine. Als de Ready-LED (Ready) gedurende een lange tijd knippert en er niets afgedrukt is, drukt u op power om de resterende gegevens in het geheugen af te drukken.

Terug naar de betekenis van de LED indicaties >>

[LED indicatie]

De Error LED (Error) knippert met tussenpozen van 1.5 seconde.
De Ready LED (Ready) brandt.

LED_indication4

Betekenis van LED indicaties:

• Toner bijna op
    De tonercartridge moet binnenkort vervangen worden. Koop een nieuwe tonercartridge en houd deze bij de hand voor wanneer aangegeven wordt Vervang toner.
    Als de afgedrukte documenten er vaag uitzien, houdt u de module met de drumeenheid en tonercartridge horizontaal vast met beide handen en schudt u deze voorzichtig enkele keren heen en weer om de toner gelijkmatig te verdelen.

Vervang toner (Continustand)
    De machine blijft afdrukken tot de LED Toner op aangeeft.

Terug naar de betekenis van de LED indicaties >>

[LED indicatie]

De Error LED (Error) knippert met tussenpozen van 1.5 seconde.
De Ready LED (Ready) is uit.

LED_Indication5

Betekenis van LED's:

Terug naar de betekenis van de LED indicaties >>

[LED indicatie]

De Error LED (Error) zal 4 keer knipperen en 1 seconde doven.
De Ready LED (Ready) is uit.

LED_Indication6

Betekenis van LED indicatie:

Terug naar de betekenis van de LED indicaties >>

[LED indicatie]

De Error LED (Error) zal 3 keer knipperen en 1 seconde doven.
De Ready LED (Ready) brandt.

LED_Indication7

Betekenis van LED indicatie:

Terug naar de betekenis van de LED indicaties >>

[LED indicatie]

De Error LED (Error) zal 3 keer knipperen en 1 seconde doven.
De Ready LED (Ready) is uit.

LED_indication8

Betekenis van LED indicatie:

Terug naar de betekenis van de LED indicaties >>

[LED indicaties]

De Error LED (Error) zal twee keer knipperen en 1 seconde doven.
De Ready LED (Ready) is uit.

LED_indication9

Betekenis van LED indicatie:

Terug naar de betekenis van de LED indicaties >>

[LED indicatie]

De Error LED (Error) is en de Ready LED (Ready) lichten afwisselend op.

LED_indication11

Betekenis van LED indicatie:

• Wis opdracht
    De machine annuleert de taak.

Terug naar de betekenis van de LED indicaties >>

[Led indicatie]

De Error LED (Error) knippert.
De Ready LED (Ready) knippert.

ServiceCall

Betekenis van LED indicatie:

Terug naar de betekenis van de LED indicaties >>

Verwante modellen

HL-1110