Innov-is XE1

Instructievideo's over het gebruik van de machine [Video-instructies]

Instructievideo's voor basishandelingen, verschillende functies en onderhoud.

Klik op de afbeelding om de video-instructies af te spelen.

• Dit filmpje is gestreamd van YouTube. (Openen van nieuw venster.)
  • De video's zijn dezelfde als de video's die zijn geïntegreerd in het product.
  • De inhoud van de video kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

1. Basishandelingen

Basishandelingen (1-1)

Spoel opwinden en instellen

Basishandelingen (1-2)

Bovendraad inrijgen

Basishandelingen (1-3)

Naald verwisselen

2. Borduren

Borduren (2-1)

De machine voorbereiden voor borduren en de stof in het borduurraam plaatsen

Borduren (2-2)

Basisstappen voor borduren van patronen

Borduren (2-3)

Functie Kleurvariaties

Borduren (2-4)

Stippelontwerp maken rond een borduurpatroon

Borduren (2-5)

My Design Snap gebruiken voor de plaatsing van een borduurontwerp in de Eenvoudige modus & de Geavanceerde modus

Borduren (2-6)

Plaatsen met gebruik van My Design Snap en een borduurpositiesticker als referentiepunt

Borduren (2-7)

Couching-patronen borduren

Opmerking:

Deze functie is beschikbaar op machines waarop Upgrade KIT I is geactiveerd.

Borduren (2-8)

Instelling voor selectie van gebiedsfunctie ongedaan maken

Opmerking:

Deze functie is beschikbaar op machines waarop Upgrade KIT I is geactiveerd.

Borduren (2-9)

Borduurpositie uitlijnen met de functie 2-puntsborduurpositionering en de LED-aanwijzer

Opmerking:

Deze functie is beschikbaar op machines waarop Upgrade KIT I is geactiveerd.

Borduren (2-10)

Plaats de patronen herhaaldelijk binnen het gehele borduurgebied met de matrixkopie

Opmerking:

Deze functie is beschikbaar op machines waarop Upgrade KIT I is geactiveerd.

Borduren (2-11)

Magnetisch borduurraam

Opmerking:

Het magnetische borduurraam in de video is afzonderlijk verkrijgbaar als optioneel accessoire.
Voordat u dit raam gebruikt, moet u ervoor zorgen dat de software van uw machine is bijgewerkt naar de nieuwste versie.

Borduren (2-12)

My stitch monitor

Opmerking:

Deze functie is beschikbaar op machines waarop Upgrade KIT I is geactiveerd.

3. Mijn Design Center

Mijn Design Center (3-1)

Quilt maken met het stippelpatroon rond het borduurpatroon

Mijn Design Center (3-2)

Borduurgegevens op stof tekenen

Mijn Design Center (3-3)

Afbeelding converteren naar borduurgegevens

Mijn Design Center (3-4)

Lijntekening converteren naar borduurgegevens

Mijn Design Center (3-5)

Afbeelding op smartphone converteren naar borduurgegevens

4. Instellingen

Instellingen (4-1)

Draadloze netwerkverbinding activeren

5. Onderhoud

Onderhoud (5-1)

Grijper reinigen

Onderhoud (5-2)

Software van uw machine bijwerken

Onderhoud (5-3)

Software van de machine bijwerken met een WLAN Draadloze verbinding

Opmerking:

U kunt deze functie gebruiken nadat de software van uw machine is bijgewerkt naar versie 2.0 of hoger.

Verwante modellen

Innov-is XE1