Innov-is 5000

Hoe selecteer ik een patroon van een borduurkaart (apart verkrijgbaar)?

Borduurkaarten (apart verkrijgbaar)
  • Gebruik alleen borduurkaarten die voor deze machine zijn gemaakt.
    De machine werkt mogelijk niet goed met niet-goedgekeurde kaarten.

• Borduurkaarten uit andere landen zijn niet geschikt voor deze machine.

• Bewaar borduurkaarten in het stevige doosje.

• U mag de borduurkaart alleen plaatsen of verwijderen wanneer pictogram voor het plaatsen of verwijderen van de borduurkaart wordt weergegeven of wanneer de machine uitstaat.

• Plaats de kaart alleen in de richting die de pijl op de kaart aangeeft en gebruik niet te veel kracht om de kaart in de sleuf te plaatsen.
    Gebruik de sleuf niet voor andere voorwerpen dan borduurkaarten.
    Anders beschadigt u de machine.

1. Plaats de kaart volledig in de sleuf aan de rechterkant van de machine.
    • Plaats de borduurkaart op zo'n manier dat het uiteinde met de pijl naar de voorkant zit.
    Steek de kaart in de sleuf

2. Druk op pictogram voor het plaatsen of verwijderen van de borduurkaart.
    De patronen op de borduurkaart worden weergegeven in het selectiescherm.

3. Selecteer de categorie van het patroon dat u wilt borduren.

4. Druk op de knop van het patroon dat u wilt opvragen.
    • Druk op de knop (bijvoorbeeld pictogram volgende pagina, pictogram volgende pagina) om de volgende pagina weer te geven.
    • Druk op de knop (bijvoorbeeld pictogram vorige pagina, pictogram vorige pagina) om de vorige pagina weer te geven.
    Het geselecteerde patroon wordt weergegeven.

5. Druk op , het naaischerm wordt weergegeven.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

Innov-is 1200, Innov-is 1250, Innov-is 1500D/1500, Innov-is 2200, Innov-is 4000D/4000, Innov-is 5000, Innov-is 700E, Innov-is 750E, Innov-is 900, Innov-is 950, Innov-is 955