FS70WTs

Hoe verwijder of bevestig ik de persvoethouder?

Verwijder de persvoethouder wanneer u de naaimachine schoonmaakt of wanneer u een persvoet installeert waarvoor de persvoethouder niet nodig is, bijvoorbeeld de persvoet voor het maken van quilts. Verwijder de persvoethouder met de schijfvormige schroevendraaier.

1. Verwijder de persvoet.
    Zie voor meer details Hoe verwijder of bevestig ik de persvoet?

2. Draai de persvoethouder los met de schijfvormige schroevendraaier.
    Draai de schroef naar de achterkant van de machine toe (tegen de klok in).
    afbeelding (1) Schijfvormige schroevendraaier

(2) Persvoethouder

(3) Persvoethouderschroef

3. Verwijder de persvoethouder.

4. Houd de persvoethouder op één lijn met de linker onderkant van de persvoetstang.
    afbeelding (1) Persvoethouder

(2) Persvoetstang

5. Houd de persvoethouder op zijn plaats met uw rechterhand en draai de schroef aan met de schroevendraaier in uw linkerhand.
    Draai de schroef naar u toe (met de klok mee).
    afbeelding (1) Schijfvormige schroevendraaier

(2) Persvoethouder

(3) Persvoethouderschroef

Draai de schroef van de persvoethouder goed vast. Anders kan de persvoethouder eraf vallen. Dan kan de naald de persvoethouder raken waardoor de naald mogelijk breekt of verbuigt.

Als de persvoethouder niet juist is geïnstalleerd, is de draadspanning niet goed.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DS-120, DS-140, FS100WT, FS-20, FS-40, FS60, FS60s, FS70WT, FS70WTs, KD40, KE20