CX70PEs

Spoel opwinden en installeren [Video-instructies]

1. Spoel opwinden

Video-instructies voor het opwinden van de spoel.
Klik op de afbeelding om de video-instructies af te spelen.

• De spoelwinder verschilt afhankelijk van het machinemodel.

Spoel opwinden

* Dit filmpje wordt gestreamd vanaf YouTube. (Opent een nieuw venster.)

2. De spoel installeren

Video-instructies voor het plaatsen van de spoel.
Klik op de afbeelding om de video-instructies af te spelen.

De spoel installeren

* Dit filmpje wordt gestreamd vanaf YouTube. (Opent een nieuw venster.)

• De producten die in de video’s worden gebruikt of het bedieningspaneel en de toetsen kunnen uiterlijk verschillen van die van u.
  • De inhoud van de video kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

CS10s, CS120WTs, CS70s, CX70PEs, FS60x, FS70WTx, KD40s, KE20s