CX70PEs

Basishandelingen en naaien [Video-instructies]

Video-instructies voor de basishandelingen en het naaien.
Klik op de afbeelding om de video-instructies af te spelen.

• Dit filmpje is gestreamd van YouTube. (Openen van nieuw venster.)
  • De producten die in de video’s worden gebruikt of het bedieningspaneel en de toetsen kunnen uiterlijk verschillen van die van u.
  • Steken kunnen verschillen afhankelijk van het model. Controleer de steekselectie op de behuizing van de machine en selecteer vervolgens het steeknummer.
  • De inhoud van de video kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Spoel opwinden

Spoel opwinden

De spoel installeren

De spoel installeren

Bovendraad inrijgen

Bovendraad inrijgen

Naald verwisselen

Naald verwisselen

Persvoet verwisselen

Persvoet verwisselen

Grijper reinigen

Grijper reinigen

Beginnen met naaien (Standaardnaaiwerkzaamheden)

Beginnen met naaien (Standaardnaaiwerkzaamheden)

Achteruitsteken naaien

Achteruitsteken naaien

Steeklengte en steekbreedte instellen

Steeklengte en steekbreedte instellen

Afwerksteken

Afwerksteken

Blindzoomsteken naaien

Blindzoomsteken naaien

Knoopsgaten naaien

Knoopsgaten naaien

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

CS10s, CS120WTs, CS70s, CX70PEs, FS60x, FS70WTx, KD40s, KE20s