CM900

Basisbediening [video-instructies]

Video-instructies voor de basishandelingen.

Klik op de afbeelding om de video-instructies af te spelen.

Het product, de functies of weergegeven schermen in deze video's kunnen afwijken van wat u gebruikt.

U moet de software bijwerken naar de nieuwste versie om bepaalde modelafhankelijke functies te kunnen gebruiken.

Raadpleeg de pagina “Downloads” voor meer informatie over de softwareversie en updateprocedure.

* De video's worden gestreamd vanaf YouTube. (Nieuw venster openen.)

Basishandelingen

Selecting multiple patterns and delete

Meerdere patronen selecteren en verwijderen

Unifying (Grouping) multiple patterns

Samenvoegen (meerdere patronen groeperen)

Merging the outlines of multiple patterns (Welding)

(Verenigen) omtrek van meerdere patronen samenvoegen

Auto Layout Function

Automatische ontwerpfuncties

Specifying the Inside Offset

Verschuiving naar binnen specificeren

Photo Cutting

Foto snijden

Fill Patterns for Drawing

Vulpatronen voor tekenen

Scanning Images (Scan to USB)

AFBEELDINGEN SCANNEN (Scannen naar USB)

Scanning for Cutting (Direct Cut)

SCANNEN VOOR SNIJDEN (Direct Snijden

Creating Cutting Data (Scan to Cut Data)

SNIJGEGEVENS MAKEN (Scannen om te Snijden)

Background Scanning Achtergrondscan
Scanning / Cutting Position Adjustment (Calibration) Positie scannen/snijden aanpassen (kalibreren)
Making Appliqué with Iron-on fabric appliqué contact sheet Applicatie maken met opstrijkvel voor applicatie

Opmerking: Een vel sterk klevende steunstof is afzonderlijk verkrijgbaar.
Making Quilt with High tack adhesive fabric support sheet Quilt maken met vel sterk klevende steunstof

Opmerking: Het opstrijkvel voor applicatie is afzonderlijk verkrijgbaar.

▲ Boven

Verwante modellen

CM260, CM300, CM600, CM700, CM840, CM900