CM840

Hoe bewerk ik afbeeldingen? (Detectieniveaus voor afbeeldingen aanpassen)

Door het uitvoerniveau van gegevens voor een gescande afbeelding aan te passen, kunt u de afbeelding op veel verschillende manieren reproduceren.

Beschikbaar in het volgende scherm.

Afbeeldingsbewerkingsscherm → Snijgegevens maken
Stap1 in Snijgegevens bewerken

Opgeven van “Formaat wissen (Formaat object negeren)”

Verbeter de afbeelding door kleine vlekjes, ongewenste lijnen of teksten te verwijderen. In het volgende voorbeeld gaan we drie afbeeldingen scannen van verschillend formaat (4 mm, 40 mm, 100 mm).

1. Selecteer een van de drie detectiemethodes en tik vervolgens op afb om het functiekeuzescherm weer te geven.
    afb

2. Tik op "Formaat wissen" of " Formaat object negeren" om het instellingenscherm weer te geven.
    afb

3. Geef de minimale grootte op waarbij voorwerpen worden geconverteerd naar snijlijnen.
    afb (1) Vergroten
    (2) Toetsen voor aanpassing grootte
    (3) Verhouding vergrendelen/ontgrendelen
    afb (1) Snijlijn wordt gemaakt
    (2) Snijlijn wordt niet gemaakt

>> Tik op de toets "OK" om de instellingen toe te passen. Tik op afb om terug te gaan naar het vorige scherm zonder de instellingen toe te passen.
Detectieniveau voor afbeeldingen instellen

Converteer een afbeelding met een verloop of schaduw naar een afbeelding met twee tinten (zwart-wit) en maak vervolgens snijlijnen voor die afbeelding. In het volgende voorbeeld gaan we drie afbeeldingen scannen met verschillende tinten (licht, gemiddeld, donker).

1. Ik op afb in het functiekeuzescherm om het instellingenscherm weer te geven.

afb

2. Geef de drempel op voor het converteren van een afbeelding naar een afbeelding met twee tinten met afb en afb
    afb
    afb (1) Snijlijn wordt gemaakt
    (2) Snijlijn wordt niet gemaakt
    >> Tik op de toets "OK" om de instellingen toe te passen. Tik op afb om terug te gaan naar het vorige scherm zonder de instellingen toe te passen.

Verwante modellen

CM260, CM300, CM600, CM840