CM260

Hoe sla ik patronen op de computer op?

Met de USB-kabel kunt u de machine aansluiten op uw computer en kunt u tijdelijk patronen ophalen van en opslaan in de map “Verwijderbare schijf” op uw computer.

De opgeslagen patronen worden verwijderd wanneer de machine wordt uitgeschakeld en de USB-kabel wordt afgekoppeld.

Uw machine aansluiten op de computer

• Compatibele modellen: IBM PC met een USB-poort als standaard uitrusting

IBM PC-compatibele computer met een USB-poort als standaard uitrusting

• Compatibele besturingssystemen: Microsoft Windows Vista, Windows 7, Windows 8 / Windows 8.1, Windows 10

USB-kabel

• Wij raden aan een USB 2.0-kabel (type A/B) te gebruiken die niet langer dan 2 meter is.

Patronen opslaan op de computer

1. Sluit de USB-kabel aan op de betreffende USB-poort op de computer en op de machine.

2. Zet uw computer aan en selecteer “Computer (Mijn computer)”.
    afb (1) USB-poort voor computer

(2) USB-kabelaansluiting

>> Het pictogram van de “Verwijderbare schijf” verschijnt in “Computer (Mijn computer)” op de computer.

De aansluitingen op de USB-kabel kunt u alleen in één richting in een aansluiting steken. Als de aansluiting niet goed past, gebruik dan geen kracht. Controleer de richting van de aansluiting.

3. Tik op de toets "Opslaan" in het keuzescherm voor opslaglocatie.

afb

4. Tik op afb.

Tik op afb om terug te gaan naar het oorspronkelijke scherm zonder op te slaan.

afb
    >> Het patroon zal tijdelijk worden opgeslagen op “Verwijderbare schijf” onder “Computer (Mijn computer)”.

5. Selecteer het .fcm bestand van het patroon op de “Verwijderbare schijf” en kopieer het bestand naar de computer.

afb

Verwante modellen

CM260, CM300, CM700, CM900