Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

FAX-T106

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Waarom kan ik niet kopiëren of verzenden? Alle toetsen piepen driemaal.

Volg de onderstaande stappen als de knoppen op het bedieningspaneel niet reageren of driemaal piepen wanneer u erop drukt:

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact en steek hem er weer in.
  2. Open de klep aan de bovenzijde door de hendel rechts ervan omhoog te zetten. Doe de klep vervolgens weer goed dicht.
  3. Druk op de knoppen om te kijken of er iets gebeurt.
    (Met Menu/Instellen bijvoorbeeld moeten er opties op het display worden weergegeven.)
  4. Als de knoppen nog steeds driemaal piepen of helemaal niet reageren, kijk dan of er soms een knop vastzit op het bedieningspaneel.
    Als één knop vastzit, reageren de andere knoppen ook niet goed. U controleert dit door op de knoppen te drukken en te kijken of ze bewegen.
    Als u een knop tegenkomt die vastzit, probeer die dan los te krijgen door hem een beetje heen en weer te bewegen.
    Als u de knop loskrijgt, druk er dan opnieuw op en kijk of er een reactie is.
    (Met Menu/Instellen bijvoorbeeld moeten er opties op het display worden weergegeven.)

Als geen van de knoppen lijkt vast te zitten of als het losmaken van een van de vastzittende knoppen het probleem niet heeft opgelost, kunt u contact opnemen met de Brother klantenservice in uw land.

Verwante modellen

FAX-T104, FAX-T106, FAX-T94, FAX-T96