Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

FAX-T106

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Mijn faxapparaat staat in de antwoordmodus Fax/Telefoon. Wat gebeurt er als ik de telefoon niet aanneem en de oproep is geen fax?

Wanneer uw telefoon-/faxnummer wordt gebeld, gaan de fax en alle toestellen op dezelfde lijn het aantal keren over dat u hebt ingesteld bij Belvertraging. Als u de oproep niet aanneemt, neemt het faxapparaat de oproep aan na het aantal keren overgaan dat is ingesteld bij Belvertraging. Vervolgens luistert het apparaat of er faxtonen te horen zijn (pieptonen elke drie seconden). Zo wordt bepaald of de oproep een faxbericht of een telefoongesprek is.

Als het faxapparaat deze tonen detecteert, wordt het faxbericht ontvangen. Als het faxapparaat geen faxtonen hoort, wordt ervan uitgegaan dat het een telefoongesprek is en wordt u hiervan op de hoogte gebracht door middel van speciale belsignalen (dubbel signaal). De duur dat de speciale belsignalen te horen zijn, is de tijd die u bij F/T Beltijd hebt ingesteld. Deze signalen zijn alleen te horen op het faxapparaat (tweede of externe telefoontoestellen gaan dus niet over). U kunt de oproep echter wel aannemen op de hoorn van het faxapparaat of een tweede toestel op dezelfde lijn.

• Als u bij het faxapparaat staat, kunt u de hoorn van het apparaat opnemen.

• Als u bij het faxapparaat staat en de hoorn van een externe telefoon opneemt (aangesloten op EXT in de VS), moet u de hoorn van het faxapparaat opnemen en weer terugleggen om de oproep vrij te geven.

• Als u aanneemt op een tweede toestel (een telefoon aangesloten op een aparte wandcontactdoos), moet u de antwoordcode #51 (#91 in Nieuw-Zeeland) invoeren om de oproep op het faxapparaat vrij te geven.

Verwante modellen

FAX-T104, FAX-T106, FAX-T94, FAX-T96