Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

FAX-T106

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Kan ik een rapport afdrukken met daarop al mijn verzonden en ontvangen faxberichten?

Het faxjournaal bevat de laatste 30 inkomende en uitgaande faxberichten. Aan de hand van dit rapport weet u de datum en het tijdstip waarop elke fax is verzonden of ontvangen, de naam of het nummer van de bestemming of afzender (als stations-ID is ingesteld) en of de verzending al dan niet is geslaagd. Zodra de 31e fax wordt verzonden of ontvangen, wordt de eerste fax uit het geheugen gewist.

U kunt dit rapport als volgt afdrukken wanneer u maar wilt:

1. Druk op de knop Kopie/Rapport en druk op de pijl omhoog of omlaag totdat Fax Journaal wordt weergegeven.
  2. Druk op Menu/Instellen.

U kunt het Brother-apparaat bovendien zo instellen dat met een specifiek interval een faxjournaal wordt afgedrukt (na elke 30 faxen, na 6, 12, 24 uur, of na 2 of 7 dagen). De standaardinstelling is na elke 30 faxen. Ga als volgt te werk om het interval voor het afdrukken van het faxjournaal in te stellen of te wijzigen:

1. Druk op de knop Menu/Instellen.
  2. Druk op de pijl omhoog of omlaag totdat Kies rapport wordt weergegeven en druk op Menu/Instellen.
  3. Druk op de pijl omhoog of omlaag totdat Journaal tijd wordt weergegeven en druk op Menu/Instellen.
  4. Druk op de pijl omhoog of omlaag om het gewenste interval te selecteren en druk ter bevestiging op Menu/Instellen.

Als u een interval van 7 dagen kiest, wordt u op het display gevraagd om de eerste dag op te geven.

1. Voer het tijdstip in waarop het afdrukken moet beginnen (in 24-uursnotatie). Voor kwart voor acht 's avonds bijvoorbeeld voert u dus 19:45 in. Druk na het invoeren van de tijd op Menu/Instellen om uw keuze te bevestigen.
  2. Druk op Stop/Eindigen om het menu te verlaten.

• Als u Na 30 faxen selecteert:
    drukt het Brother-apparaat het faxjournaal af wanneer het apparaat gegevens van 30 faxen heeft opgeslagen.
  • Als u een ander interval dan Na 30 faxen selecteert:
    drukt het Brother-apparaat het faxjournaal af op het aangegeven tijdstip, waarna alle opgeslagen faxgegevens uit het geheugen worden verwijderd.
  • Als het geheugen vol is met 30 items voordat het geselecteerde interval voorbij is:
    drukt het Brother-apparaat het faxjournaal eerder af, waarna alle opgeslagen faxgegevens uit het geheugen worden verwijderd.
  • Als u een extra rapport wilt voordat het rapport normaal gesproken wordt afgedrukt:
    kunt u het rapport afdrukken zonder dat de faxgegevens uit het geheugen worden verwijderd.

In het faxjournaal verwijst TX naar een door u verzonden faxbericht. RX is een door u ontvangen fax.

Verwante modellen

FAX-T104, FAX-T106, FAX-T94, FAX-T96