FAX-2440C

Ik heb problemen met de papierinvoer. Wat kan ik doen?

Mogelijke problemen met de papierinvoer:

• Er gaan meerdere pagina's tegelijk in het apparaat.
  • Het papier wordt verkeerd ingevoerd.
  • De afdrukken komen niet netjes op elkaar te liggen.
  • Op het display krijgt u deze melding: Papier nazien of Papierstoring.

Ga als volgt te werk om deze problemen te voorkomen:

1. Controleer of het papier goed in de papierlade is geplaatst en de klep van de papiersteun is uitgeklapt.
  1. Trek de papierlade uit het apparaat en verwijder de uitvoerlade.

1. Verwijder het papier uit de papierlade.
  2. Trek de papiersteun uit en klap de papiersteunklep uit.

1. Waaier de stapel papier los om papierstoringen te voorkomen.

1. Leg het papier met de afdrukzijde naar beneden en met de bovenkant van het papier eerst in de lade. Het papier moet plat in de lade liggen en onder de markering blijven die het maximum aangeeft. Druk het papier niet te ver naar binnen, want dan kan het aan het uiteinde van de lade omhoog komen met invoerproblemen als gevolg.

1. Verschuif de papiergeleiders (eerst indrukken) aan weerszijden van papier. Schuif ze tegen het papier.

1. Reinig de papier invoer rol

Onderstaande afbeeldingen kunnen afwijken van uw Brother machine.

1. Trek de papierlade geheel uit de machine.

2. Haal het netsnoer uit de machine en verwijder de klep ter verwijdering van vastgelopen papier(1).

Leg de klep NIET neer zoals in onderstaande afbeelding, hiervan kan de klep beschadigen en papier doorvoer klachten veroorzaken.

1. Reinig de papier invoer rol (1) met een wattenstaafje met isopropyl alcohol.

2. Plaats de klep ter verwijdering van vastgelopen papier terug, zorg dat de klep juist geplaatst is.

3. Plaats de papierlade stevig terug in de machine.

4. Sluit het netsnoer aan.

2. Zorg dat er niet meer dan één papiersoort in de lade zit.

3. Zorg dat het gebruikte papier aan de specificaties voor deze machine voldoet.
    Voor details over papierspecificaties kunt u de laatste gebruikershandleiding in de sectie Handleidingen raadplegen.

4. Gebruik geen papier dat beschadigd, opgekruld of gevouwen is of onregelmatigheden vertoond.

5. Wij raden u aan om Brother-papier te gebruiken, zodat u zeker weet dat het papier aan de juiste specificaties voldoet.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-110C, DCP-115C, DCP-120C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-340CW, FAX-1840C, FAX-2440C, MFC-210C, MFC-215C, MFC-3240C, MFC-425CN, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-620CN, MFC-640CW