FAX-2440C

Papierstoring of printerprobleem verhelpen.

Volg de onderstaande instructies om een papierstoring of printerprobleem te verhelpen.

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat.

Situatie 1: Papier vastgelopen binnen in de papierlade

Volg de onderstaande instructies om vastgelopen papier uit de papierlade te verwijderen.

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Trek eerst het telefoonsnoer uit het apparaat.

3. Trek de papierlade uit het apparaat.

4. Trek het vastgelopen papier naar buiten.

5. Plaats het papier in de papierlade.

6. Plaats de papierlade terug in het apparaat.

7. Controleer de binnenkant van het apparaat.
    afbeelding

1. Open het scannerdeksel. Het deksel moet stevig blijven staan.

2. Verschuif de printkop met de hand en verwijder alle stukken papier die nog onder de printkop zitten.

Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact voordat u de printkop met de hand verschuift.

1. Kijk goed in de hoeken links en rechts en verwijder al het papier.

8. Til het scannerdeksel op om de vergrendeling vrij te maken. Duw de steun van het scannerdeksel voorzichtig naar beneden en sluit het deksel.
    afbeelding

9. Steek de stekker weer in het stopcontact.

10. Steek eerst het telefoonsnoer in het apparaat.

11. Controleer of de foutmelding weg is.

Situatie 2: Papier is vastgelopen binnen in het apparaat

Volg de onderstaande instructies om vastgelopen papier uit het apparaat te verwijderen.

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Trek eerst het telefoonsnoer uit het apparaat.

3. Verwijder de klep ter verwijdering van vastgelopen papier achter op het apparaat. Trek het vastgelopen papier uit het apparaat.
    afbeelding

4. Breng de klep voor het verwijderen van vastgelopen papier weer aan.

5. Controleer de binnenkant van het apparaat.
    afbeelding

1. Open het scannerdeksel. Het deksel moet stevig blijven staan.

2. Verschuif de printkop met de hand en verwijder alle stukken papier die nog onder de printkop zitten.

Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact voordat u de printkop met de hand verschuift.

1. Kijk goed in de hoeken links en rechts en verwijder al het papier.

6. Til het scannerdeksel op om de vergrendeling vrij te maken. Duw de steun van het scannerdeksel voorzichtig naar beneden en sluit het deksel.
    afbeelding

7. Steek de stekker weer in het stopcontact.

8. Steek eerst het telefoonsnoer in het apparaat.

9. Controleer of de foutmelding weg is.

Voorkom papierstoringen en leg geen verschillende soorten papier tegelijk in de papierlade.

Verwante modellen

FAX-2440C