FAX-1360

Ik krijg de papierlade niet uit het apparaat. Wat kan ik doen?

Volg de onderstaande aanwijzingen om dit probleem op te lossen:

[Controlepunt 1] Controleer of het apparaat op een vlakke ondergrond staat.

Als er iets onder het apparaat ligt of als het apparaat niet op een vlakke ondergrond staat, kan de papierlade lastig te verwijderen zijn. Zet het apparaat op een volledig vlakke ondergrond.

[Controlepunt 2] Verwijder het plastic stof dat in de V-vorm aan de zijkant van de papierlade kan zitten.

Door de constructie van het apparaat kan er zich plastic stof verzamelen in de V-vormige uitsparing aan de zijkant van de papierlade. Hierdoor kan het moeilijker worden om de papierlade uit het apparaat te trekken. Als u de papierlade niet naar buiten kunt trekken, probeer de lade dan volgens onderstaande procedure te verwijderen. Nadat u de lade hebt verwijderd, maakt u de V-vormige uitsparing schoon.

1. U zet het apparaat uit en verwijdert vervolgens de onderste klep ter verwijdering van vastgelopen papier aan de achterkant van het apparaat.
Klep ter verwijdering van vastgelopen papier verwijderen

Leg de klep ter verwijdering van vastgelopen papier NIET met de binnenkant naar beneden op tafel (zie figuur). U kunt de klep beschadigen, wat tot papierstoringen kan leiden.

Klep niet met binnenkant naar beneden op tafel leggen
  1. Houd het witte plastic onderdeel tussen beide grijze rollen met een voorwerp van 1 mm (1/16 inch) dik, zoals een liniaal, omhoog.
Wit plastic onderdeel omhoog houden

Doe het witte plastic onderdeel niet met uw vingers omhoog. Dit kan letsel veroorzaken.

Niet uw vingers gebruiken
  1. Houd het witte plastic onderdeel omhoog, zoals in de figuur wordt getoond. Houd het apparaat met één hand tegen en trek de papierlade naar buiten.
Papierlade naar buiten trekken
  1. Nadat u de lade uit het apparaat hebt getrokken veegt u met uw vingers over de V-vormige uitsparing aan de zijkant van de papierlade (zie onderstaande figuren) om het achtergebleven plastic te verwijderen.
Met uw vingers over de V-vormige uitsparing vegen
  1. Plaats de papierlade goed terug in het apparaat. Breng de onderste klep ter verwijdering van vastgelopen papier weer aan. Controleer of u de papierlade nu probleemloos uit het apparaat kunt trekken.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-130C, DCP-330C, DCP-540CN, DCP-750CW, FAX-1360, FAX-1460, FAX-1560, MFC-240C, MFC-440CN, MFC-5460CN, MFC-5860CN, MFC-660CN, MFC-845CW