FAX-1360

Hoe sla ik ontvangen faxberichten op in het geheugen (Fax Opslaan)?

U kunt inkomende faxberichten opslaan in het geheugen van het Brother-apparaat door de functie Fax Opslaan in te schakelen. Wanneer Fax Opslaan is ingeschakeld, worden alle inkomende faxberichten opgeslagen in het geheugen van het Brother-apparaat en worden alle ontvangen faxberichten ook onmiddellijk afgedrukt. Met deze voorzorgsmaatregel zorgt u ervoor dat u geen berichten verliest bij een stroomstoring. Op het display wordt aangegeven wanneer er een faxbericht in het geheugen is opgeslagen.

FAX OPSLAAN INSCHAKELEN
Zo schakelt u de functie Fax Opslaan in:

1. Druk op Menu.
  2. Ga met de pijl omhoog of omlaag naar Fax en druk op OK.
  3. Ga met de pijl omhoog of omlaag naar Afstandsopties en druk op OK.
  4. Ga met de pijl omhoog of omlaag naar Doorz/Pag/Opsl of Drzenden/Opsln en druk op OK.
  5. Ga met de pijl omhoog of omlaag naar Fax Opslaan en druk op OK.
  6. Druk op Stop/Eindigen.

Als u Fax Opslaan inschakelt, kan het Brother-apparaat geen kleurenfaxen ontvangen tenzij het verzendende apparaat het bericht converteert in zwart-wit.

FAX OPSLAAN UITSCHAKELEN
Zo schakelt u de functie Fax Opslaan uit:

1. Druk op Menu.
  2. Ga met de pijl omhoog of omlaag naar Fax en druk op OK.
  3. Ga met de pijl omhoog of omlaag naar Afstandsopties en druk op OK.
  4. Ga met de pijl omhoog of omlaag naar Doorz/Pag/Opsl of Drzenden/Opsln en druk op OK.
  5. Ga met de pijl omhoog of omlaag naar Uit en druk op OK.
  6. Druk op Stop/Eindigen.

Als het geheugen faxberichten bevat op het moment waarop u Fax Opslaan uitschakelt, wordt u het op display gevraagd of u de faxberichten in het geheugen wilt wissen of afdrukken:
- Druk op 1 als u alle faxgegevens wilt wissen of afdrukken en Fax Opslaan wilt uitschakelen.
- Druk op 2 als u de faxberichten in het geheugen wilt laten staan en Fax Opslaan ingeschakeld wilt laten.

FAXBERICHT UIT GEHEUGEN AFDRUKKEN
Als Fax Opslaan is ingeschakeld, kunt u een faxbericht gewoon vanuit het geheugen afdrukken wanneer u bij het Brother-apparaat staat:

1. Druk op Menu.
  2. Ga met de pijl omhoog of omlaag naar Fax en druk op OK.
  3. Ga met de pijl omhoog of omlaag naar Afstandsopties en druk op OK.
  4. Ga met de pijl omhoog of omlaag naar Print Fax of Print document en druk op OK.
  5. Druk op de knop Start. De opgeslagen faxberichten worden nu afgedrukt.

Verwante modellen

FAX-1360, FAX-1460, FAX-1560