PT-E110

Hoe stel ik de tapemarge in en wat zijn de functies?

Ga als volgt te werk om de tapemarges in te stellen:

1. Druk op de knop [Menu].

2. Druk op cursorknop en selecteer [Marge]. Druk vervolgens op [OK] of [Enter].

3. Druk op de cursorknop om de gewenste marge te selecteren. U kunt kiezen uit [Volledig/Half/Smal/Kettingdruk].

4. Druk op [OK] of [Enter].

<Volledig / Half / Smal>

Gebruik een van deze opties om de lengte van de marge voor en na de tekst bij te regelen.

LCD Afdruk
Voll. Voll.
Half Half
Smal Smal

<Kettingdruk>

Gebruik deze optie om meerdere afzonderlijke labels af te drukken met smalle marges. Met deze optie verbruikt u minder tape.

1. Voer de tekst in.
  2. Druk op de knop [Afdrukken].
  3. Wanneer [Doorvoeren OK?] op het display wordt weergegeven, drukt u op [Esc] om de tekst aan te passen.
  4. Wis de tekst, voer de tekst voor het volgende label in en druk vervolgens op [Afdrukken].
  5. Nadat het laatste label is afgedrukt en [Doorvoeren OK?] op het display wordt weergegeven, drukt u op [OK].
  • Als u [Kettingdruk] gebruikt, voert u de tape door ([Shift] + [Voorbeeld]) voordat u de snijeenheid gebruikt, anders kan een deel van de tekst worden afgesneden.
  • Trek niet aan de tape, want daardoor kan de tapecassette worden beschadigd.
  • De afgedrukte puntjes (:) geven het einde van het label aan. Knip over de puntjes (:) af met een schaar.

Verwante modellen

PT-E110