Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

DS-700D

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Toen ik mijn scanner probeerde te kalibreren, kreeg ik de foutmelding dat de 'kalibratie is mislukt'. (Voor Windows)

Deze foutmelding wordt weergegeven als de kalibratie niet goed is verlopen. Tijdens de kalibratie met het kalibratievel, met de grote zwarte balk naar onder, moet het vel worden gescand met een heen en weer gaande beweging. Ten slotte gaat het vel naar de invoersleuf.

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat.

afbeelding

Als de kalibratie daarna mislukt, is dit waarschijnlijk het gevolg van het niet kunnen wegschrijven van het bestand met kalibratiegegevens naar de map.

Dit probleem kan als volgt worden opgelost:

Als u niet over volledige beheerdersrechten beschikt, mislukt het kalibratieproces.

1. Koppel de USB kabel af van de machine.

2. Open Explorer.

(Windows 8)
    1.  Klik met uw rechtermuisknop ergens op een lege plek op het startscherm, en klik op Alle Apps in de balk.
    2. Klik op File Explorer.

(Windows XP, WindowsVista, Windows7)
    Rechtsklik op Start of Start en kies Open Windows Explorer of Explorer.

Open Explorer

3. Voer de volgende tekst in de adresbalk.

(Windows Vista, Windows 7 en Windows 8)
    %ALLUSERSPROFILE%

(Windows XP)
    %ALLUSERSPROFILE%\Application Data

Enter the texts to the address bar

4. Open de Brother Scanner map.

5. Rechtsklik op DSmobileyyy (yyy=uw model) map en kies Verwijder.

6. Verwijder de driver. Klik hier om weer te geven hoe u de scannerdrivers verwijdert.

7. Meld u met beheerdersrechten aan op de computer.

8. Installeer de driver opnieuw. Klik hier om weer te geven hoe u de driver installeert.

9. Kalibreer de scanner, klik hier voor aanwijzingen voor het kalibreren van de scanner.

Als de scanner na de bovenstaande stappen nog steeds niet goed kan worden gekalibreerd, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Brother via 'Contact'.

Verwante modellen

DS-600, DS-700D