Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

DS-700D

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

De Brother-scanner wordt niet weergegeven in 'Afdrukken en faxen' of 'Afdrukken en scannen'. (Mac OS X 10.4 - 10.10)

Volg de onderstaande aanwijzingen om het apparaat te kalibreren en gebruik vervolgens uw eigen scansoftware om de scanner te gebruiken in combinatie met een Macintosh-systeem.

1. Kalibreer de scanner als die nog niet is gekalibreerd na installatie van de driver. Klik hier om weer te geven hoe u de scanner kalibreert.

2. Start uw TWAIN-compatibele toepassingssoftware. Bij een Macintosh wordt de software Fotolader geleverd. U kunt echter ook andere TWAIN-compatibele software gebruiken, zoals Presto! PageManager® 9.

• Voor gebruikers van Mac OS X 10.4 - 10.10:
      Start Fotolader. (Kies Ga => Programma => Fotolader).

• Voor gebruikers van Mac OS X 10.6 - 10.10:
      Start PageManager® 9. (Ga => Programma => Presto! PageManager 9 BR).
Als er zwarte lijnen door de gescande afbeeldingen lopen, als er lege stukken te zien zijn of als de kwaliteit van de scan overal slecht is, kies dan Stop in het menu en start de toepassing opnieuw. Als het probleem blijft bestaan, klik dan hier om te weten te komen waar u moet kijken wanneer uw scans zwarte lijnen of lege stukken vertonen of slecht van kwaliteit zijn.

Verwante modellen

DS-600, DS-700D