DS-640

Uw Brother-apparaat resetten

De netwerkinstellingen op het apparaat resetten (DSmobile DS-940DW)

1. Controleer of de scanner ingeschakeld is.
  2. Open de uitvoergeleider.
  3. Open de bovenklep.
  4. Houd de schakelknop Kleur/zwart-wit en de schakelknop Dubbelzijdig/enkelzijdig vijf seconden ingedrukt.

Press and hold both the Color/Mono Switching Button and the 2side/1side Switching Button

De lampjes Kleur/zwart-wit, PDF/JPEG en Dubbelzijdig/enkelzijdig gaan één seconde branden. De netwerkinstellingen worden teruggezet naar de fabrieksinstellingen

5. Sluit de bovenklep.
  6. Sluit de uitvoergeleider.

De apparaatinstellingen resetten met Remote Setup

1. (DSmobile DS-940DW)

Zet de modusschakelaar op USB(USB modus) of Wi-Fi(Wi-Fi modus).

2. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Windows
      Klik op Brother Utilities(Brother Utilities), selecteer uw modelnaam uit de lijst (indien niet reeds geselecteerd). Klik op Hulpmiddelen in de linkernavigatiebalk, en klik op Remote Setup.
    • Mac

Klik in de menubalk van Finder op Ga > Programma’s > Brother, selecteer uw modelnaam en dubbelklik op het pictogram Remote Setup.

(DSmobile DS-940DW)

Is het apparaat via een netwerk verbonden, voert u, indien nodig het wachtwoord in. Als u voorheen geen eigen wachtwoord hebt ingesteld, voert u het standaardwachtwoord in.
    Het standaardwachtwoord om uw apparaatinstellingen te beheren is ofwel:

• het wachtwoord staat op de achterkant of onderkant van het apparaat voorafgaand door "Pwd"
      OF
    • initpass

Als het wachtwoord drie keer verkeerd wordt ingevoerd, kunt u zich gedurende drie minuten niet aanmelden.

3. Klik op het menu Machine-info in het linker navigatievenster.

4. Klik op de knop Resetten bij de optie Apparaat resetten .

5. Druk op OK ter bevestiging.

De apparaatinstellingen worden teruggezet naar de fabrieksinstellingen.

6. Klik op OK om het venster Remote Setup te sluiten.

Verwante modellen

DS-640, DS-740D, DS-940DW