Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

DS-600

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Wat voor software kan ik gebruiken met mijn scanner?

De volgende software is beschikbaar voor uw besturingssysteem.
De volgende software staat op de dvd die met de scanner is meegeleverd.

Voor Windows-gebruikers:

• PageManager 9
  • BizCard 6 (alleen voor DSmobile610 en 700D)
  • DSmobileSCAN II

Voor Macintosh-gebruikers:

• PageManager 9
  • BizCard 5 of BizCard7
DSmobileSCAN II is niet geschikt voor Macintosh. Gebruik de ingebouwde scansoftware (Voorvertoning). Als u dit onderdeel wilt gebruiken, dubbelklikt u op de harde schijf van de Macintosh en kiest u vervolgens Programma's => Voorvertoning.

Verwante modellen

DS-600, DS-700D