DCP-L8400CDN

Aanmelden als gebruiker met beperkte rechten wanneer de functie Beveiligd functieslot is ingeschakeld.

Volg onderstaande aanwijzingen om u aan te melden als gebruiker met  beperkte rechten wanneer Beveiligd functieslot is ingeschakeld:

NOTE: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat.

1. Druk op het aanraakscherm op image of  user name
  2. Druk op Wijzig gebruiker.

3. Veeg omhoog of omlaag, of druk op de pijl omhoog of omlaag om uw gebruikersnaam weer te geven.

4. Druk op uw gebruikersnaam.

5. Voer met de knoppen op het aanraakscherm uw gebruikerswachtwoord van vier cijfers in. Druk op OK.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, DCP-L8400CDN, DCP-L8410CDW, DCP-L8450CDW, MFC-9140CDN, MFC-9330CDW, MFC-9340CDW, MFC-J4510DW, MFC-J4710DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T), MFC-L8650CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8850CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9550CDW(T), MFC-L9570CDW(T)