DCP-L5500DN

SNTP-protocol configureren met Beheer via een webbrowser

Configureer het SNTP-protocol om de tijd die het apparaat gebruikt voor de verificatie te synchroniseren met de SNTP-tijdserver.

1. Start uw webbrowser.
  2. Typ 'http://IP-adres van apparaat/' in uw browser ('IP-adres van apparaat' is het concrete IP-adres van uw Brother-apparaat).
    Bijvoorbeeld:
    http://192.168.1.2
  3. Voer een wachtwoord in, als u dit zo hebt ingesteld, en klik vervolgens op Pijl rechts.
  4. Klik op het tabblad Netwerk.
  5. Klik op Protocol in de navigatiebalk aan de linkerkant.
  6. Schakel het selectievakje SNTP in om de instellingen te activeren.
  7. Klik op Indienen.
  8. Start het Brother-apparaat opnieuw om de configuratie te activeren:
  9. Klik naast het selectievakje SNTP op Geavanceerde instellingen en volg de onderstaande instructies:
    SNTP
    Optie Omschrijving
    Status Geeft aan of het SNTP-protocol in- of uitgeschakeld is.
    Synchronisatiestatus Controleer de meest recente synchronisatiestatus.
    Methode SNTP-server Maak een keuze uit AUTO (Auto) en STATIC (Statisch).
    • AUTO
      Als uw netwerk een DHCP-server omvat, haalt de SNTP-server automatisch het adres van die server op.
    • STATISCH
      Typ hier het gewenste adres.
    Adres primaire SNTP-server
    Adres secundaire SNTP-server
    Typ hier het serveradres (maximaal 64 tekens).
    Het adres van de secundaire SNTP-server wordt gebruikt als een back-up voor het adres van de primaire SNTP-server. Als de primaire server niet beschikbaar is, zal de machine contact opnemen met de secundaire SNTP-server.
    Poort primaire SNTP-server
    Poort secundaire SNTP-server
    Typ hier het poortnummer (1 tot 65535).
    De poort van de secundaire SNTP-server wordt gebruikt als een back-up voor de poort van de primaire SNTP-server. Als de primaire poort niet beschikbaar is, zal de machine contact opnemen met de secundaire SNTP-poort.
    Synchronisatie-interval Typ de waarde voor het aantal uren waarna de server opnieuw een synchronisatie moet uitvoeren (1 tot 168 uur).

10. Klik op Indienen.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, MFC-J5330DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW, MFC-J6530DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T)