DCP-L2500D

Lade vast (Met video instructies)

Voer de volgende stappen uit als het bedieningspaneel van het apparaat of Status Monitor aangeeft dat het papier is vastgelopen in de papierlade:

Click on the image to play the video instructions.

Klik hier voor de stappen in de vorm van een filmpje.

• Het filmpje wordt gestreamd via YouTube. (Wordt geopend in een nieuw venster.)
  • Uw apparaat kan er anders uitzien dan in het filmpje.

1. Trek de papierlade volledig uit het apparaat.
    PullPaperTray
  2. Trek vastgelopen papier langzaam naar buiten.
    PullOutJammedPaper
    U kunt het papier gemakkelijker verwijderen als u het met twee handen naar beneden trekt.
  3. Waaier de stapel papier los om verdere papierstoringen te voorkomen en stem de papiergeleiders af op het papierformaat.
    Papiergeleideriderider
  4. Zorg ervoor dat het papier niet boven het teken (MaximumMarkering).
    MakeSureMaximumPaperMark
  5. Plaats de papierlade goed terug in het apparaat.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-L2500D, DCP-L2520DW, DCP-L2540DN, DCP-L2560DW, MFC-L2700DW, MFC-L2720DW, MFC-L2740DW