DCP-J925DW

Ik heb geen toegang tot de geheugenkaart (media) in de mediasleuf. Wat kan ik doen?

Als het apparaat niet reageert wanneer er een geheugenkaart in een van de mediasleuven is geplaatst, volg dan de onderstaande instructies:

1. Verwijder de geheugenkaart uit het apparaat en druk op Stop/Eindigen.

2. Controleer of de datum en tijd op het display staan. Als op het display een foutmelding wordt weergegeven, raadpleeg dan de veelgestelde vragen en probleemoplossing voor meer informatie over die fout.

3. Controleer of de geheugenkaart die u gebruikt wordt ondersteund door uw Brother-apparaat. Zie de gebruikershandleiding van het apparaat voor informatie over geschikte kaarten. De meest recente versie van de gebruikershandleiding vindt u in het deel Handleidingen van de site.

4. Controleer of alle andere mediasleuven leeg zijn. Het Brother-apparaat kan maar één geheugenkaart tegelijk lezen. Als nog een kaart is geplaatst, moet u die verwijderen en op Stop/Eindigen drukken.

5. Controleer de mapstructuur van de geheugenkaart.

• Afbeeldingsbestanden moeten de extensie .JPG hebben. (Andere extensies van afbeeldingsbestanden, zoals .JPEG, .TIF en .GIF, worden niet herkend.)
    • Het apparaat kan maximaal 999 bestanden lezen (inclusief de map zelf) op de geheugenkaart.
    • DPOF-bestanden op de geheugenkaart moeten een geldige DPOF-indeling hebben.
    • Verwijder de geheugenkaart en installeer deze opnieuw.

6. Verwijder de kaart opnieuw, als het probleem aanwezig blijft.

7. Trek de stekker uit het stopcontact en steek de stekker er weer in.

8. Installeer de geheugenkaart opnieuw.

Als het probleem blijft bestaan, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Brother via Contact.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-110C, DCP-115C, DCP-120C, DCP-130C, DCP-145C, DCP-150C, DCP-165C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-330C, DCP-340CW, DCP-350C, DCP-357C, DCP-385C, DCP-4020C, DCP-540CN, DCP-560CN, DCP-585CW, DCP-6690CW, DCP-750CW, DCP-770CW, DCP-J725DW, DCP-J925DW, MFC-210C, MFC-215C, MFC-240C, MFC-250C, MFC-260C, MFC-290C, MFC-3320CN, MFC-3820CN, MFC-425CN, MFC-440CN, MFC-465CN, MFC-4820C, MFC-490CW, MFC-5460CN, MFC-5490CN, MFC-5840CN, MFC-5860CN, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-620CN, MFC-640CW, MFC-6490CW, MFC-660CN, MFC-680CN, MFC-6890CDW, MFC-790CW, MFC-845CW, MFC-885CW, MFC-890, MFC-990CW, MFC-J5910DW, MFC-J625DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW, MFC-J825DW