DCP-J4120DW

De slaapstandfunctie van het Brother apparaat wijzigen.

De slaapstandfunctie van uw Brother apparaat vermindert het stroomverbruik als het apparaat niet in gebruik is. U kunt zelf bepalen hoe lang het apparaat inactief moet zijn voordat de slaapstand geactiveerd wordt. Als het apparaat computergegevens ontvangt of een kopie maakt, begint de klok opnieuw met tellen.

Wanneer de machine zich in Slaapstand bevindt, wordt op het LCD-scherm niets weergegeven.

Als uw Brother apparaat tijdens het aanpassen van de slaaptijd in de slaapstand staat zal de instelling van kracht worden op het moment dat de machine data vanuit de pc ontvangt, er een fax ontvangen wordt of er een kopie gemaakt wordt.

Volg onderstaande stappen om de instelling van de Slaapstand op uw Brother apparaat aan te passen:

1. Druk opimage (Instellingen).

2. Druk op Alle instell.

3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Standaardinst. weer te geven.

4. Druk op Standaardinst..

5. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Slaapstand weer te geven.

6. Druk op Slaapstand

7. Druk op de pijl omhoog of omlaag om 1Min, 2Min., 3Min., 5Min., 10Min., 30Min. of 60Min. weer te geven en op te geven na hoeveel tijd de machine bij inactiviteit in de slaapstand moet worden gezet. Druk op de gewenste optie.

8. Druk op image (Beginscherm).

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-J4120DW, DCP-J552DW, DCP-J562DW, DCP-J752DW, DCP-J785DW, MFC-J4420DW, MFC-J4510DW, MFC-J4620DW, MFC-J4710DW, MFC-J5320DW, MFC-J5620DW, MFC-J5720DW, MFC-J6520DW, MFC-J6720DW, MFC-J680DW, MFC-J870DW, MFC-J880DW