DCP-J152W

Wat is Brother Web Connect?

Web icon or button

Met Brother Web Connect kunt u het volgende doen:

• U kunt afbeeldingen scannen op uw Brother-apparaat en deze opslaan op bepaalde webdiensten.

• U kunt beelden of bestanden die zijn opgeslagen in de media van het Brother-apparaat op bepaalde webdiensten uploaden en opslaan.

• U kunt beelden of bestanden in de media van het Brother-apparaat op bepaalde webdiensten afdrukken.

• U kunt beelden of bestanden naar de media van het Brother-apparaat op bepaalde webdiensten downloaden en opslaan.

Brother-apparaten ondersteunen de volgende webdiensten: Flickr®, Facebook™, Google Drive™, Evernote®, Dropbox™, OneDrive®, OneNote® and Box etc.

• De beschikbare webdiensten kunnen per land en Brother-apparaat variëren.
  • Picasa Web Albums™ service van Google is niet beschikbaar van begin May 2016.

Upload/ Download for Web Service

Als u deze functie wilt gebruiken, moet u uw Brother-apparaat verbinden met een netwerk. Voor meer informatie over het verbinden van uw Brother-apparaat met een netwerk raadpleegt u de installatiehandleiding. De meest recente versie van de installatiehandleiding vindt u in het deel Handleidingen van deze site.

Voor meer informatie over Web Connect raadpleegt u de Handleiding Web Connect. De meest recente versie van de Handleiding Web Connect vindt u in het deel Handleidingen van deze site.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, DCP-J152W, DCP-J172W, DCP-J4110DW, DCP-J552DW, DCP-J752DW, MFC-9140CDN, MFC-9330CDW, MFC-9340CDW, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J4610DW, MFC-J470DW, MFC-J4710DW, MFC-J6520DW, MFC-J6720DW, MFC-J6920DW, MFC-J870DW