DCP-J140W

Vervang inkt

Brother adviseert u dringend de inktcartridges bij uw apparaat niet opnieuw te laten vullen. Wij adviseren u tevens dringend alleen originele inktcartridges van Brother te gebruiken als vervanging. Het gebruik of de poging tot het gebruik van potienteel incompatibele inkt en/of cartridges in het apparaat van Brother kan schade veroorzaken aan het apparaat en/of leiden tot een slechte afdrukkwaliteit. Onze garantie dekt geen problemen die worden veroorzaakt door het gebruik van inkt en/of cartridges van onbevoegde derden. Ter bescherming van uw investering en ten behoeve van optimale prestaties van het apparaat van Brother adviseren wij dringend gebruikt te maken van originele verbruiksartikelen van Brother.

> Brother Genuine Supplies information

De kleureninktcartridges zijn leeg terwijl ik zelden of nooit afdruk in kleur, klik op onderstaande link om de FAQ te lezen:

• Waarom is op een gegeven moment ook de kleureninkt op, terwijl ik zelden of nooit afdruk in kleur?
  • Ga als volgt te werk om de inktcartridge te vervangen:

1. Open het kapje van de cartridges. Als een of meer inktcartridges leeg zijn, bijvoorbeeld zwart, staat op het display dat afdrukken niet mogelijk is of dat alleen in zwart-wit kan worden afgedrukt.

2. Druk de vergrendeling van de inktcartridge omlaag en verwijder de inktcartridge met de op het display aangegeven kleur.

3. Open de verpakking van de nieuwe inktcartridge met de aangegeven kleur en haal de cartridge eruit.

4. Draai de groene knop op de gele beschermkap rechtsom om de vacuümafdichting te openen en verwijder het beschermkapje (1).

5. Elke kleur heeft zijn eigen positie. Plaats de inktcartridge in de richting van de pijl op het label in het apparaat.

6. Druk de inktcartridge voorzichtig naar binnen (moet vastklikken) en sluit het kapje van de cartridge.

7. Het inktniveau wordt automatisch gereset.

• Als u inkt in uw ogen krijgt, moet u uw ogen onmiddellijk uitspoelen met water en bij twijfel een arts raadplegen.
    • Haal de inktcartridges NIET uit het apparaat als vervanging niet nodig is. Als u dit wel doet, kan de hoeveelheid inkt afnemen en weet het apparaat niet meer hoeveel inkt er nog in de cartridge zit.
    • Raak de sleuven waar de cartridges in moeten NIET aan. U zou inkt op uw huid kunnen krijgen.
    • Als u inkt op uw huid of kleding krijgt, moet u de getroffen plek onmiddellijk wassen met zeep of een ander schoonmaakmiddel.
    • As u een inktcartridge op de verkeerde plaats installeert, raakt de inkt gemengd. Installeer de cartridge op de juiste positie en doorloop het reinigingsprogramma van de printkop.
    • Wanneer u de verpakking van een inktcartridge opent, moet u de cartridge installeren en binnen zes maanden na installatie opgebruiken. Gebruik ongeopende inktcartridges vóór de houdbaarheidsdatum die op de verpakking is aangegeven.
    • Haal inktcartridges NIET uit elkaar, er zou inkt uit de cartridge kunnen lekken.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-145C, DCP-165C, DCP-195C, DCP-365CN, DCP-375CW, DCP-385C, DCP-585CW, DCP-6690CW, DCP-J125, DCP-J140W, DCP-J315W, DCP-J515W, DCP-J715W, MFC-250C, MFC-290C, MFC-295CN, MFC-490CW, MFC-5490CN, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-790CW, MFC-990CW, MFC-J410, MFC-J615W