DCP-9010CN

Onder Windows wordt een vreemde taal gebruikt in de Brother-printerdriver. Hoe kan ik de taal van de printerdriver aanpassen?

Aan de hand van de volgende aanwijzingen kunt u de printerdriver volledig verwijderen en vervolgens de nieuwste printerdriver installeren.

1. Maak op uw harde schijf een tijdelijke map voor het gedownloade, zelfuitpakkende bestand, bijvoorbeeld C:\bront.

2. Klik hier om het verwijderprogramma te downloaden. Het verwijderprogramma is bedoeld voor gebruikers van een lokale interface.

3. Dubbelklik na voltooiing van het downloadproces op het gedownloade bestand om het uit te pakken.

4. ZIP Self Decompression wordt weergegeven. Klik op DECOMPRESS.

5. Er wordt gemeld dat het proces goed is verlopen. Klik op OK.

6. In de tijdelijke map van stap 1 is een nieuwe map gemaakt.

7. Open de map en dubbelklik op BrRemPnP.exe. Het dialoogvenster van de Brother Device Driver Uninstall Tool wordt weergegeven.

8. Selecteer in de keuzelijst het model dat u wilt verwijderen. Klik vervolgens op OK.

Select your model name and click OK.

9. Gemeld wordt dat het verwijderen goed is verlopen. Klik op OK.

Completed successfully

10. Ga naar het gedeelte Downloads van deze website en installeer de nieuwste driver.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-145C, DCP-165C, DCP-195C, DCP-365CN, DCP-375CW, DCP-385C, DCP-585CW, DCP-6690CW, DCP-8070D, DCP-8085DN, DCP-9010CN, DCP-J125, DCP-J315W, DCP-J515W, DCP-J715W, MFC-250C, MFC-290C, MFC-295CN, MFC-490CW, MFC-5490CN, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-790CW, MFC-8370DN, MFC-8380DN, MFC-8880DN, MFC-8890DW, MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-990CW, MFC-J410, MFC-J615W