DCP-8060

Maak de drumeenheid schoon.

Volg de onderstaande stappen om de drumeenheid te reinigen.

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat.

1. Druk op de ontgrendelingshendel van de klep om de voorklep te openen.

Open de voorklep.

2. Verwijder de drumeenheid en de tonercartridge en haal de tonercartridge uit de drumeenheid.
  3. Plaats het afdrukvoorbeeld voor de drumeenheid en zoek de exacte positie van de slechte afdruk.

Plaats het afdrukvoorbeeld voor de drumeenheid en zoek de exacte positie van de slechte afdruk.

4. Draai het witte tandwiel op de drumeenheid terwijl u het oppervlak van de OPC-drum (1) controleert.

Draai het witte tandwiel op de trommel terwijl u het oppervlak van de OPC-drum (1) controleert.

5. Als u de markering op de drumeenheid hebt gevonden die overeenkomt met het afdrukvoorbeeld, veegt u het oppervlak van de OPC-drum af met een droog wattenstaafje dat licht is bevochtigd met isopropylalcohol totdat het stof of de lijm op het oppervlak eraf komt.

schik het oppervlak voorzichtig.
    • De OPC-drum is lichtgevoelig, dus raak deze niet aan met uw vingers.
    • Gebruik geen schuurbeweging of schoonmaakbeweging, omdat dit de trommel kan beschadigen.
    • Reinig het oppervlak van de OPC-drum niet met een scherp voorwerp, zoals een balpen, omdat dit permanente schade aan de drumeenheid kan veroorzaken.

6. Plaats de tonercartridge weer in de drumeenheid; u hoort een klik als hij goed op zijn plaats zit.
    Wanneer u dit correct plaatst, komt de groene sluithendel automatisch omhoog.

Plaats de tonercartridge terug in de drumunit.

7. Plaats de module met de drumeenheid en tonercartridge terug in het apparaat.

Plaats de module met de drumeenheid en tonercartridge terug in het apparaat.

8. Sluit de klep aan de voorzijde.

Verwante modellen

DCP-8060, DCP-8065DN, MFC-8460N, MFC-8860DN, MFC-8870DW