DCP-7025

Hoe weet ik wat de huidige configuratie van het netwerk is?

U kunt de netwerkconfiguratielijst op de volgende manieren afdrukken:

1. Voor de FAX-1940CN:
    Druk met Shift ingedrukt op Inkt/Rapport.

Voor MFC-modellen:

Druk op de knop Raport op het bedieningspaneel.

Voor DCP-modellen:
    Druk op de knop Menu of Menu/Instellen op het bedieningspaneel.

2. Voor de FAX-1940CN en MFC-modellen:
    Druk op de pijl omhoog of omlaag en selecteer Netwerk Conf..

Voor de DCP-9040CN, DCP-9042CDN en DCP-9045CDN:
    Druk op de pijl omhoog of omlaag en selecteer Machine-info => Gebruikersinst.

Voor andere DCP-modellen:
    Druk op de pijl omhoog of omlaag en selecteer Standaardinst. => Netwerk Conf.. (Als u het menu Netwerk Conf. niet kunt vinden, kies dan Gebruikersinst.)

3. Druk op Start, Mono Start of Kleur Start. De pagina met de netwerkconfiguratie wordt afgedrukt, zodat u de huidige netwerkconfiguratie van het Brother-apparaat kunt raadplegen.

Als het IP-adres van deze afgedrukte netwerkconfiguratielijst op 0.0.0.0 staat, wacht dan minimaal één minuut en probeer het vervolgens opnieuw.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-7010, DCP-7010L, DCP-7025, DCP-7045N, DCP-8060, DCP-8065DN, DCP-9040CN, DCP-9042CDN, DCP-9045CDN, MFC-7225N, MFC-7420, MFC-7440N, MFC-7820N, MFC-7840W