DCP-7025

Ik kan niet scannen naar e-mail met Outlook 2003 of Outlook 2007. Wat kan ik doen? (Voor gebruikers van ControlCenter 3)

Als u Outlook 2003 of Outlook 2007 handmatig hebt toegevoegd aan de lijst met e-mailprogramma's, moet u ze daar weer uit verwijderen en ControlCenter 3 bijwerken zoals hierna wordt beschreven.

Scannen naar e-mail werkt alleen met Outlook 2003 of Outlook 2007 als u deze programma's eerst uit de lijst verwijdert. Alleen Scannen naar e-mail van ControlCenter 3 bijwerken is niet genoeg.

1. Open ControlCenter 3 door met de rechtermuisknop op het pictogram in het systeemvak te klikken en met de linkermuisknop op Openen.

2. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram E-mail en met de linkermuisknop op ControlCenter-configuratie.

3. Selecteer Bedieningsknop Software en klik op de knop Verwijderen.

4. Selecteer de naam van de toepassing die u handmatig hebt toegevoegd (Outlook 2003 of Outlook 2007 bijvoorbeeld) in de lijst Applicatienaam. Klik op de knop Verwijderen om de toepassing uit de lijst te verwijderen.

5. Klik op OK om het venster te sluiten.

6. Sluit ControlCenter 3 door met de rechtermuisknop op het pictogram in het systeemvak te klikken en Sluiten te selecteren.

7. Werk ControlCenter 3 bij.
    **Klik hier om ControlCenter 3 bij te werken.

8. Start ControlCenter 3 opnieuw door te klikken op Start => Programma's (of Alle programma's) => Brother => [Modelnaam] => ControlCenter3.

9. Zorg ervoor dat de toepassing die u wilt gebruiken is geselecteerd in de lijst met e-mailprogramma's.
    Nu kunt u scans overbrengen naar uw e-mailprogramma.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-110C, DCP-115C, DCP-120C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-340CW, DCP-7010, DCP-7010L, DCP-7025, DCP-8060, DCP-8065DN, MFC-210C, MFC-215C, MFC-3240C, MFC-425CN, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-620CN, MFC-640CW, MFC-7420, MFC-7820N, MFC-8460N, MFC-8860DN, MFC-8870DW, MFC-9420CN