DCP-7025

Op het display wordt dit weergegeven: 'xxx onmogelijk'. Wat betekent dit en hoe los ik dit op?

Wanneer u het Brother-apparaat gebruikt, krijgt u de melding dat 'xxx onmogelijk' is. xxx kan het woord Veranderen, Print, Scan of Reinigen zijn. Deze woorden verschillen per model.
Deze foutmelding is van algemene aard en kan uiteenlopende oorzaken hebben. Vaak wijst dit op een papierstoring of een mechanisch probleem. Ga als volgt te werk om de oorzaak vast te stellen.

Als de fout blijft terugkomen, is er mogelijk een mechanisch probleem.
Als de fout blijft terugkomen, moet u het apparaat resetten. Schakel de DCP uit en weer in. Als de fout blijft terugkomen, moet u de DCP enkele minuten laten staan en het vervolgens opnieuw proberen.

Als de foutmelding steeds terugkeert op het display, neem dan contact op met de klantenservice van Brother.

Verwante modellen

DCP-7010, DCP-7010L, DCP-7025