DCP-7010L

Afdrukken op dik papier of transparanten.

Zorg ervoor dat de instellingen voor het soort papier in de printerdriver of de optie Papiersoort in het apparaat passen bij het papier dat u gebruikt.

Printerdriver:

Optie Papiersoort in het menu van het apparaat:

1. Druk op Menu en of om Standaardinst. te selecteren. Druk op Instellen of Menu/Instellen.
  2. Druk op of om Papiersoort te selecteren. Druk op Instellen of Menu/Instellen.
  3. Druk op of om Normaal, Dun, Dik, Dikker, Transparanten of Kringlooppapier te selecteren. Druk op Instellen of Menu/Instellen.
  4. Druk op Stop/Eindigen.

• Het papier komt met de afdrukzijde naar beneden in de uitvoerlade aan de voorzijde van het apparaat. Wanneer u transparanten of etiketten gebruikt, moet u elk vel onmiddellijk wegpakken om vlekken of papierstoringen te voorkomen.
  • U kunt in stap 3 alleen Transparanten selecteren als u Letter, Legal of A4 hebt geselecteerd als papierformaat.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-7010, DCP-7010L, DCP-7025, MFC-7225N, MFC-7420, MFC-7820N