DCP-540CN

Hoe wis ik dit bericht: '... onmogelijk' ('Veranderen onmog', 'Reinigen onmog.', 'Opstartprobleem', 'Print onmogelijk', 'Scan onmogelijk')?

Als het display de melding 'Machinefout 46' geeft, is het inktabsorbtiekussentje vol. Dit kussentje moet worden vervangen. Zie 'Hoe verhelp ik machinefout 46?'

De melding dat iets onmogelijk is ('Veranderen onmog', 'Reinigen onmog.', 'Opstartprobleem', 'Print onmogelijk', 'Scan onmogelijk') is een algemene melding, die verschillende oorzaken kan hebben.

Voor het wissen van deze melding moet u de stekker van het Brother-apparaat uit het stopcontact trekken.

Volg de onderstaande aanwijzingen:

1. Kijk of er geen vreemde voorwerpen in het apparaat aanwezig zijn, zoals een paperclip of een stuk papier.
    Trek de stekker uit het stopcontact en open het scannerdeksel door het op te tillen aan de rechterbenedenhoek. Kijk in het apparaat en verwijder alles wat daar niet thuishoort. Als u vastgelopen papier of een ander voorwerp ziet in deze ruimte, verwijdert u dat voorzichtig. Vervolgens doet u het scannerdeksel weer goed dicht.

2. Als de fout blijft terugkomen, moet u de printkop verschuiven en onder de printkop kijken.

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat. De constructie binnenin is identiek.

2-1. Trek de stekker van het Brother-apparaat uit het stopcontact.
       2-2. Open het scannerdeksel.

afbeelding

2-3. Controleer de stand van de printkop.
          In het voorbeeld staat de printkop aan de linkerkant.

afbeelding

• Ga naar stap 2-4 als de printkop zich aan de linkerkant bevindt.
  • Ga naar stap 2-7 als de printkop zich aan de rechterkant bevindt.
  • Ga naar stap 2-8. als u de printkop niet kunt vinden.

2-4. Schuif de printkop voorzichtig naar het midden.

afbeelding

Gebruik niet buitensporig veel kracht.

2-5. Kijk onder de printkop. Als u iets ziet, moet u dit verwijderen.

afbeelding

Gebruik eventueel een zaklantaarn.

2-6. Sluit het deksel en steek de stekker in het stopcontact.

Als de foutmelding steeds terugkeert op het display, moet het apparaat worden gerepareerd.

Neem contact op met de Brother-klantenservice via 'Contact'.

2-7. Als de printkop aan de rechterkant staat.

Als de printkop uiterst rechts staat, is verschuiven niet mogelijk.

Het apparaat heeft een mechanische storing en moet worden gerepareerd.

Neem contact op met de Brother-klantenservice via 'Contact'.

2-8. Als u de printkop niet kunt vinden.

Het apparaat heeft een mechanische storing en moet worden gerepareerd.

Neem contact op met de Brother-klantenservice via 'Contact'.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-130C, DCP-135C, DCP-150C, DCP-330C, DCP-350C, DCP-357C, DCP-540CN, DCP-560CN, DCP-750CW, DCP-770CW, MFC-235C, MFC-240C, MFC-260C, MFC-440CN, MFC-465CN, MFC-5460CN, MFC-5860CN, MFC-660CN, MFC-680CN, MFC-845CW, MFC-885CW