DCP-540CN

Ik gebruik Windows en de afdruksnelheid is te laag. Wat kan ik doen?

Kleurverbetering aanpassen:

1. Open de printereigenschappen in uw toepassing (Bestand --> Afdrukken) en selecteer Automatisch bij Beeldtype op het tabblad Geavanceerd.

Met deze modus wordt het beeldtype automatisch geselecteerd.
    Dit is de standaardmodus voor het afdrukken. Het afdrukken duurt hiermee minder lang dan met de andere instellingen (voor foto's, plaatjes enzovoort).
  1. Open de printereigenschappen via het Configuratiescherm en klik op Instellingen op het tabblad Normaal. Schakel vervolgens het selectievakje Kleurverbetering uit.
    Deze functie analyseert de afbeelding en probeert de kwaliteit, witbalans en kleurdichtheid te verbeteren.

Als u bent verbonden met een netwerk:
LPR-bytetelling aanpassen:

1. Open de printereigenschappen via het Configuratiescherm en klik op het tabblad Poorten.
  2. Selecteer het Brother-apparaat in de lijst en klik op Poort configureren....
  1. Schakel het selectievakje LPR-bytetelling ingeschakeld uit en klik op OK.

Hiermee wordt de afdruksnelheid verbeterd.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-130C, DCP-135C, DCP-150C, DCP-330C, DCP-350C, DCP-357C, DCP-540CN, DCP-560CN, DCP-750CW, DCP-770CW, MFC-235C, MFC-240C, MFC-260C, MFC-440CN, MFC-465CN, MFC-5460CN, MFC-5860CN, MFC-660CN, MFC-680CN, MFC-845CW, MFC-885CW