DCP-150C

Ik kan de driver niet installeren of verwijderen wanneer er een medium van het type CompactFlash®, Memory Stick®, Memory Stick Pro™, xD-Picture Card™,  SecureDigital™, MultiMediaCard™ of USB-flashgeheugen in het apparaat is geplaatst. Wat kan ik doen?

Verwijder het medium uit het apparaat voordat u de driver installeert of verwijdert.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-150C, DCP-350C, DCP-357C, DCP-560CN, DCP-770CW, MFC-260C, MFC-465CN, MFC-680CN, MFC-885CW