PT-D800W

Het gebruik van de automatische uitschakeling

Er zijn twee manieren om de tijd voor de automatische uitschakeling op te geven.
Verder kunt u verschillende instellingen opgeven voor gebruik van de netadapter en de Li-ion-batterij.

Werken met Printer Setting Tool (voor alle modellen)

Voor Windows:
Gebruik Apparaatinstellingen in Printer Setting Tool op uw computer.
Zie 'Werken met Printer Setting Tool' voor meer informatie.
Zie 'Apparaatinstellingen gebruiken' voor meer informatie over het gebruik van Apparaatinstellingen (Device Settings).

Voor Mac OS X (alleen D800W/E800W):
Start Printer Setting Tool op uw computer.
Zie 'Werken met Printer Setting Tool (voor Mac)' voor meer informatie.

Werken met het toetsenbord van de printer (voor modellen met toetsenbord)

1. Selecteer [Instellingen] in het beginscherm met de knop Pijl omhoog, Pijl omlaag, Pijl links of Pijl rechts en druk vervolgens op OK of Enter.

2. Selecteer [Automatisch uitschakelen] met de knop Pijl omhoog of Pijl omlaag en druk vervolgens op OK of Enter.

3. Selecteer [Netadapter] of [Li-ion-batterij] met Pijl omhoog of Pijl omlaag en stel vervolgens met Pijl links of Pijl rechts een waarde in.

4. Druk op de knop OK.

Mogelijke instellingen:

Instelling Waarde Instelling Waarde
Netadapter Uit (geen) Li-ion-batterij Uit (geen)
10 min 10 min
20 min 20 min
30 min 30 min
40 min 40 min
50 min 50 min
1 u 1 u
2 u
4 u
8 u
12 u

• Als u de netadapter op de printer aansluit nadat u 'Automatisch uitschakelen' hebt opgegeven, gebruikt het apparaat de instelling 'Netadapter'.
  • De standaardwaarde is 1 uur voor de netadapter en 30 minuten voor de Li-ion-batterij.

Verwante modellen

PT-D800W