PT-D800W

P-touch Library gebruiken

Met P-touch Library kunt u P-touch-sjablonen en andere gegevens beheren.
Volg de onderstaande stappen als u P-touch Library wilt gebruiken:

P-touch Library starten

Voor Windows 10

Vanuit het [Start Menu], klik op  ([Alle apps] -) [Brother P-touch] - [P-touch Library 2.2].

Voor Windows 8 / Windows 8.1
Klik op [P-touch Library 2.2] in het scherm [Apps] screen.

Voor Windows Vista / Windows 7
Klik op de knop Start gevolgd door [Alle programma's]-[Brother P-touch]-[P-touch Tools]-[P-touch Library 2.2].

Wanneer P-touch Library wordt gestart, wordt het hoofdvenster weergegeven.

Hoofdvenster
P-touch Library - main window

1. Menubalk
    Hiermee krijgt u toegang tot alle beschikbare opdrachten, onderverdeeld in menu's ([File], [Edit], [View], [Tool] en [Help]), afhankelijk van de functies.
  2. Werkbalk
    Hiermee krijgt u toegang tot opdrachten die vaak worden gebruikt.
  3. Mappenlijst
    Hier wordt een lijst met mappen weergegeven. Wanneer u een map selecteert, worden de sjablonen of andere gegevens in de geselecteerde map weergegeven in de lijst met sjablonen.
  4. Sjablonenlijst
    Hier wordt een lijst met sjablonen of andere gegevens uit de geselecteerde map weergegeven.
  5. Voorbeeld
    Hier wordt een voorbeeld van de sjablonen of andere gegevens uit de sjablonenlijst weergegeven.

Voorbeelden van pictogrammen op de werkbalk

Pictogram

Knopnaam

Functie

open
Open Functie
print
Print (alleen voor P-touch Library) Hiermee opent u de geselecteerde sjabloon.
search
Search Hiermee kunt u zoeken naar sjablonen of andere gegevens die bij P-touch Library zijn geregistreerd.
display style
Display Style Hiermee wijzigt u de weergavestijl.

Sjablonen openen en bewerken

Selecteer de sjabloon die u wilt openen of bewerken en klik vervolgens op [Open].

opening and editing templates

Het aan de sjabloon gekoppelde programma wordt gestart en u kunt de sjabloon bewerken.

Welk programma wordt gestart, hangt af van het type bestand dat is geselecteerd. Bijvoorbeeld, als u een P-touch-sjabloon selecteert, wordt P-touch Editor gestart.

Sjablonen afdrukken

Selecteer de sjabloon die u wilt afdrukken en klik vervolgens op [Print].

printing templates

De sjabloon wordt afgedrukt op de aangesloten printer.

Sjablonen of andere gegevens zoeken

U kunt zoeken naar sjablonen of andere gegevens die bij P-touch Library zijn geregistreerd.

1. Klik op [Search].
    Het dialoogvenster [Search] wordt weergegeven.

searching for templates or other data 01
  2. Geef de zoekcriteria op.
    De volgende zoekcriteria zijn beschikbaar.

Settings

Details

Multiple Parameters Hiermee bepaalt u hoe wordt gezocht wanneer meerdere criteria worden opgegeven. Als u [AND] selecteert, zoekt het programma naar bestanden die aan alle criteria voldoen. Als u [OR] selecteert, zoekt het programma naar bestanden die aan een van de criteria voldoen.
    Name Hiermee kunt u zoeken naar een sjabloon of andere gegevens door de bestandsnaam op te geven.
    Type Hiermee kunt u zoeken naar een sjabloon of andere gegevens door het bestandstype op te geven.
    Size Hiermee kunt u zoeken naar een sjabloon of andere gegevens door de bestandsgrootte op te geven.
    Date Hiermee kunt u zoeken naar een sjabloon of andere gegevens door de bestandsdatum op te geven.

3. Klik op [Begin Search].
    Het zoeken begint.

searching for templates or other data 02
  4. Sluit het dialoogvenster [Search].
    U kunt de zoekresultaten controleren door te klikken op [Search Results] in de mapweergave.

U kunt sjablonen of andere gegevens bij P-touch Library registreren door de sjablonen of gegevens naar de map [All Contents] of naar de mappenlijst te slepen. U kunt P-touch Editor ook zo configureren dat sjablonen automatisch bij P-touch Library worden geregistreerd. Dit gaat als volgt.

1. Selecteer in het P-touch Editor-menu achtereenvolgens [Tools]-[Options].
    2. Klik in het dialoogvenster [Options] op [Registration Settings] op het tabblad [General].
    3. Selecteer de timing voor het registreren van sjablonen die met P-touch Editor worden gemaakt en klik vervolgens op [OK].

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PT-D800W, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW, RJ-3230B, RJ-3250WB, RJ-4230B, RJ-4250WB, TD-4210D, TD-4410D, TD-4420DN/4420DN(FC), TD-4520DN, TD-4550DNWB / 4550DNWB(FC), TP-M5000N