PT-D800W

Kan ik de printer zo instellen dat de instellingen voor het draadloze netwerk worden ingeschakeld bij het inschakelen van de printer?

Ja. Gebruik Communicatie-instellingen in Printer Setting Tool om de netwerkinstellingen van de printer te configureren.

Automatische draadloze verbindingen mogelijk maken

1. Open Printer Setting Tool.

2. Klik op Communicatie-instellingen.

• Het venster Communicatie-instellingen wordt weergegeven.

3. Als u de printer bij het inschakelen automatisch verbinding wilt laten maken met een draadloos netwerk, selecteert u Standaard draadloos LAN of Huidige status behouden bij Netwerkinstellingen bij inschakelen.

• De volgende drie instellingen zijn beschikbaar voor Netwerkinstellingen bij inschakelen:

• Standaard draadloos LAN: wanneer de printer wordt ingeschakeld, is de draadloze LAN-functie altijd aan.

• Standaard uit: wanneer de printer wordt ingeschakeld, is de draadloze LAN-functie altijd uit.

• Huidige status behouden: wanneer de printer wordt ingeschakeld, wordt voor het draadloze LAN de instelling gebruikt die van kracht was toen de printer voor het laatst werd uitgeschakeld.

4. Klik op Toepassen om de instellingen door te voeren in de printer en klik vervolgens op Afsluiten.

5. Klik op Afsluiten in Printer Setting Tool om het opgeven van instellingen te voltooien.

Verwante modellen

PT-D800W, PT-P750W