ADS-3600W

Invoerrol vervangen

De melding Invoerrol vervangen geeft aan dat de invoerrol moet vervangen worden met een nieuwe.

Uw apparaat heeft een teller voor het aantal scans, die automatisch bijhoudt hoeveel pagina's uw apparaat al heeft gescand. Na 200.000 keer scannen wordt een melding weergegeven in Status Monitor om u eraan te herinneren dat u de invoerrol moet vervangen .

Uw Brother machine zal een probleem hebben als u de invoerrol niet vervangt  .

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat.

1. Verwijder de Automatic Document Feeder (ADF) (1), terwijl u de hendels aan de achterkant loslaat  .
    Remove the ADF
  2. Open de klep aan de voorzijde.

Open the Front Cover
  3. Vanaf de voorkant van de machine, trek stevig het tabblad van de pick-up rol klep open .
    Open the tab of the Pick Up Roller Cover
  4. Trek de groene hendel (1) naar u toe en schuif de Pick Up Roller naar links .
    Pull the Pick Up Roller out of the machine

Wees voorzichtig met de groene haak niet te breken. Als het niet gemakkelijk naar beneden trekt, gebruik voorzichtig een beetje meer kracht  .

5. Schuif de nieuwe Pick Up rol in de opening aan de rechterkant en draai de groene hendel totdat deze vastklikt  .
    Place a new Pick Up Roller into the machine
  6. Sluit het klepje van de invoerrol goed.
  7. Sluit de klep aan de voorzijde en plaats de ADF .
  8. Zet de teller op nul. Volg de onderstaande stappen voor het resetten van de teller.

Reset de Pick Up Roller Counter

Wanneer u de drumeenheid vervangt door een nieuwe, moet u de drum teller resetten door de volgende stappen :

Reset de Pickup Roller teller alleen wanneer u de pick-up rol vervangt door een nieuwe  .

1. Druk op Instellingen (Instell.).
  2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Machine-info te kiezen.
  3. Druk op Machine-Info..
  4. Druk op Usage Counter (verbruiksteller).
  5. Druk op Teller invoerrol als u de teller op nul wilt zetten.
  6. Wanneer de display de informatie melding toont, druk Yes (Ja).
  7. Druk op image(Beginscherm).

Verwante modellen

ADS-2800W, ADS-3600W