ADS-2800W

Ik kan niet scannen vanuit Windows Server® 2008/2008 R2, 2012 of 2016 ook al heb ik de TWAIN-scannerdriver op mijn computer geïnstalleerd.

Dit probleem wordt verholpen als u de opdracht uitvoert of het Desktop Experience Pack installeert op uw computer.

> Windows Server 2003

> Windows Server  2008/2008 R2

> Windows Server 2012/2016

(Windows Server® 2003)

Volg de onderstaande stappen om de opdracht uit te voeren.

1. Open de Opdrachtprompt.
  2. Typ het volgende en druk op Enter.
    svchost.exe -k imgsvc
U moet deze opdracht uitvoeren telkens wanneer u, na het opstarten van uw computer, iets wilt scannen.

(Windows Server® 2008/2008 R2)

Volg de onderstaande stappen om het Desktop Experience Pack te installeren.

1. Start Serverbeheer.
  2. Ga in het detailvenster naar Onderdelenoverzicht en klik vervolgens op Onderdelen toevoegen.
  3. Klik in de Wizard Onderdelen toevoegen op het selectievakje Bureaubladervaring om dit in te schakelen en klik vervolgens op Volgende.
  4. Klik op Installeren.
  5. Klik, nadat het onderdeel Bureaubladervaring is geïnstalleerd, op Sluiten om de Wizard Onderdelen toevoegen af te sluiten en klik vervolgens op Ja om de computer opnieuw te starten.

(Windows Server® 2012/2016)
Volg de onderstaande stappen om het Desktop Experience Pack te installeren.

1. Open Serverbeheer en klik op Functies en onderdelen toevoegen.

functies en onderdelen toevoegen

2. Selecteer Selectie van servers.

selectie van servers

3. Controleer of uw computer is geselecteerd en klik op Volgende.
    computer geselecteerd en klik op volgende

4. Klik op Volgende.

5. Schakel het selectievakje Bureaubladervaring in.
    bureaubladervaring

6. Er wordt een nieuw venster weergegeven. Klik op de knop Onderdelen toevoegen.
    nieuw venster voor toevoegen van onderdelen

7. Zorg ervoor dat het selectievakje Bureaubladervaring is ingeschakeld en klik op Volgende.
    bureaubladervaring ingeschakeld en volgende

8. Schakel het selectievakje De doelserver automatisch opnieuw opstarten als dit vereist is in.
    opstarten als dit vereist is

9. Er wordt een nieuw venster weergegeven. Klik op Ja.
    nieuw venster en klik op ja

10. Klik op Installeren. De installatie gaat van start. Zodra de installatie is voltooid, wordt uw systeem automatisch opnieuw gestart.
    klik op installeren

Verwante modellen

ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N, ADS-3600W