ADS-2700W

TX-verificatiemail gebruiken

Gebruik TX-verificatiemail om van de ontvangende computer een melding te vragen dat uw e-mail is ontvangen en verwerkt. Gebruik Beheer via een webbrowser om de verificatiefunctie in te schakelen. Als Ontvangstbevestiging vragen op Aan staat, bevat de e-mail een extra veld waarin automatisch de ontvangstdatum en -tijd van de e-mail worden weergegeven.

1. Start uw webbrowser.
  2. Typ 'http://IP-adres van apparaat/' in uw browser ('IP-adres van apparaat' is het concrete IP-adres van uw Brother-apparaat).
    Bijvoorbeeld:
    http://192.168.1.2
  3. Als u eerder een wachtwoord hebt ingesteld, voert u dit wachtwoord in en klikt u vervolgens op Pijl rechts.
  4. Klik op het tabblad E-mail.
  5. Klik op E-mail verzenden.
  6. Klik bij Ontvangstbevestiging vragen op Aan.
  7. Klik op Indienen.
  • Message Disposition Notification (MDN)
    In dit veld wordt de status van het e-mailbericht opgevraagd nadat dit via het SMTP-systeem (Simple Mail Transfer Protocol) is afgeleverd. Deze gegevens worden, nadat het bericht bij de ontvanger is aangekomen, gebruikt als de ontvangen e-mail wordt gelezen door het apparaat of de gebruiker. Als het bericht bijvoorbeeld wordt geopend en gelezen, stuurt de ontvanger een melding terug naar het apparaat of de gebruiker.
    Een dergelijke melding wordt alleen verzonden als de ontvanger het veld MDN activeert; anders wordt de aanvraag voor een melding genegeerd.
  • Dit Brother-apparaat kan geen e-mailberichten ontvangen. Als u de functie TX-verificatie wilt gebruiken, moet u de ontvangstmelding naar een ander e-mailadres laten sturen. Configureer het e-mailadres met Beheer via een webbrowser. Open Beheer via een webbrowser door te klikken op het tabblad E-mail en vervolgens op SMTP. Controleer E-mailadres van apparaat. Voer het e-mailadres in waarnaar de melding moet worden verzonden.

Verwante modellen

ADS-2700W