ADS-2700W

Gescande gegevens naar een FTP-server uploaden

1. Plaats het document.
  2. Druk op of om [naar FTP/SFTP] weer te geven en druk er vervolgens op.
  3. Druk op of om een van de geregistreerde FTP-serverprofielen te selecteren.
  4. Druk op [Opties] als het profiel voor Scannen naar FTP niet compleet is. Configureer de volgende instellingen en klik op [OK]:
    • [2-zijdige scan]
    • [Scantype]
    • [Resolutie]
    • [Type Bestand]
    • [Documentgrootte]
    • [Bestandsgrootte]
    • [Blanco pagina overslaan]
    • [Geavanceerde instellingen]
    • Druk op [Geavanceerde instellingen] om de overige instellingen te configureren.
    • Om de instellingen als een snelkoppeling op te slaan, drukt u op [Opslaan als snelk.].
    • Als Ondertek. PDF is geselecteerd in de vervolgkeuzelijst [Type Bestand], moet u de certificaatinstellingen configureren met Beheer via een webbrowser.
  5. Druk op [Start].

Op het LCD-scherm wordt de melding [Bezig met verbinding maken] weergegeven. Als de verbinding met de FTP-server tot stand is gebracht, start de machine met scannen.

Verwante modellen

ADS-2700W