ADS-2700W

Foutcodes voor draadloze netwerken

Als op het LCD-scherm een foutcode wordt weergegeven, zoek dan de foutcode op in de tabel en gebruik de aanbevolen oplossing om het probleem te verhelpen.

Foutcode

Probleem en suggesties voor oplossingen

TS-02

Het draadloze toegangspunt/de router wordt niet waargenomen.

1. Controleer het volgende:
    • Controleer of het draadloze toegangspunt/de router is ingeschakeld.
    • Plaats uw apparaat in een ruimte zonder obstakels of dichter bij het draadloze toegangspunt/de router.
    • Plaats uw machine tijdens de configuratie van de draadloze instellingen tijdelijk binnen een afstand van 1 meter van het draadloze toegangspunt/de router.
    • Als het draadloze toegangspunt/de router gebruikmaakt van de functie Filteren op MAC-adres, controleert u of het MAC-adres van de Brother-machine door het filter wordt toegestaan.
  2. Als u de SSID en beveiligingsgegevens (SSID/ verificatiemethode/versleutelingsmethode/netwerksleutel (wachtwoord)) handmatig hebt ingevoerd, zijn de gegevens wellicht niet correct ingevoerd.

Controleer de SSID en de beveiligingsgegevens en voer indien nodig de juiste gegevens in.

Dit apparaat ondersteunt geen SSID/ESSID van 5 GHz en u moet een SSID/ESSID van 2,4 GHz selecteren. Controleer of het draadloze toegangspunt/de router is ingesteld op 2,4 GHz of de combinatiemodus 2,4 GHz/5 GHz.

TS-04

De verificatie-/coderingsmethoden die het geselecteerde draadloze toegangspunt/de geselecteerde router gebruikt, worden niet door uw apparaat ondersteund.

Wijzig de verificatie- en de versleutelingsmethode van het draadloze toegangspunt/de draadloze router. Uw apparaat ondersteunt de volgende verificatiemethoden:

• WPA-Persoonlijk

TKIP of AES

• WPA2-Persoonlijk

AES

• Open

WEP of Geen (zonder versleuteling)

• Gedeelde sleutel

WEP

Als het probleem nog niet is verholpen, hebt u de netwerknaam (SSID) of de netwerkinstellingen wellicht onjuist ingevoerd. Controleer de instellingen voor het draadloze netwerk.

TS-05

De beveiligingsgegevens (SSID/netwerksleutel (wachtwoord)) zijn onjuist.

Controleer de netwerknaam (SSID) of de netwerksleutel (wachtwoord).

Als de router gebruikmaakt van WEP-versleuteling, voert u de netwerksleutel (het wachtwoord) in die als eerste WEP-sleutel wordt gebruikt. De Brother-machine ondersteunt alleen het gebruik van de eerste WEP-sleutel.

TS-08

Er zijn twee of meer draadloze toegangspunten gedetecteerd waarop WPS is ingeschakeld.

• Zorg ervoor dat WPS slechts op één draadloos toegangspunt/router binnen het bereik actief is en probeer het opnieuw.
  • Probeer het na een paar minuten opnieuw om storing door andere toegangspunten te vermijden.

Verwante modellen

ADS-2700W