ADS-2700W

De datum en tijd instellen met Beheer via een webbrowser

Configureer de datum en tijd om de tijd van het apparaat te synchroniseren met de SNTP-tijdserver.

Deze functie is niet in alle landen beschikbaar.

1. Start uw webbrowser.
  2. Typ 'http://IP-adres van apparaat/' in uw browser ('IP-adres van apparaat' is het concrete IP-adres van uw Brother-apparaat).
    Bijvoorbeeld:
    http://192.168.1.2
  3. Als u eerder een wachtwoord hebt ingesteld, voert u dit wachtwoord in en klikt u vervolgens op Pijl rechts.
  4. Klik op het tabblad Beheerder.
  5. Klik op Datum&tijd in de navigatiebalk aan de linkerkant.
    Datum en tijd
  6. Selecteer het tijdverschil tussen uw locatie en UTC in de keuzelijst Tijdzone.
    De tijdzone voor Nederland en België (CET) is bijvoorbeeld UTC+1.
  7. Schakel het selectievakje Synchroniseer met SNTP-server in.
  8. Klik op Indienen.

Verwante modellen

ADS-2700W