ADS-2700W

Scannen met een mobiel toestel

Brother-apparaten ondersteunen functies die het mogelijk maken om te scannen met een mobiel apparaat, zoals hieronder aangegeven.

> Voor meer informatie hoe u kunt scannen met behulp van het mobiele apparaat, klik hier om naar de sectie Handleidingen te gaan voor de laatste versie van iedere handleiding.

Definitie Ondersteund besturingssysteem Welke handleiding?
Wi-Fi Direct®

Wi-Fi Direct is een methode voor het opzetten van een draadloze verbinding, waarmee het gemakkelijker wordt om een beveiligd draadloos netwerk te creëren tussen uw Brother-apparaat en een mobiel toestel (zonder toegangspunt). U kunt iPrint&Scan gebruiken in een Wi-Fi Direct-netwerkomgeving.

-

.Raadpleeg de online gebruikershandleiding.
Brother iPrint&Scan

Brother iPrint&Scan maakt het mogelijk om de scanfuncties van uw Brother-apparaat rechtstreeks te gebruiken op uw mobiele toestel zonder dat u een computer nodig hebt. Download en installeer de gratis app Brother iPrint&Scan.

> Klik hier voor meer informatie over Brother iPrint&Scan.

Android™, iOS Raadpleeg, Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iPrint&Scan.

Verwante modellen

ADS-1700W, ADS-2700W