ADS-2600W

Wat is Brother iPrint&Scan?

Brother iPrint&Scan

Brother iPrint&Scan is een GRATIS toepassing waarmee u kunt afdrukken vanaf en/of te scannen naar uw Android™, en iOS ondersteunde-apparaten, waaronder iPhone, iPod touch, iPad op uw draadloze netwerk, zonder gebruik te maken van een computer.
Afdrukken of scannen is niet op alle Brother-apparaten beschikbaar

Controleer de volgende punten als u deze functie wilt gebruiken:

1: Netwerkinstellingen

Uw mobiele toestel moet (via Wi-Fi) verbonden zijn met hetzelfde netwerk als het Brother-apparaat.

2: Installatie van Brother iPrint&Scan

U moet de app iPrint&Scan van Brother op uw mobiele toestel installeren als u wilt afdrukken of scannen met uw Brother-apparaat.

Klik op de koppeling hieronder voor het mobiele toestel dat u gebruikt:

Voor iOS-apparaten:

De meest recente versie van Brother iPrint&Scan is gratis te vinden in de Apple App Store. Klik hier om naar de Apple App Store te gaan.

Brother iPrint&Scan heeft de volgende mogelijkheden:

• Foto's, documenten en webpagina's vanuit de cloud rechtstreeks afdrukken vanaf uw mobiele apparaat.
  • Afbeeldingen en documenten scannen en rechtstreeks opslaan in het fotoalbum van uw mobiele toestel of in iCloud, verzenden per e-mail of openen met andere toepassingen op uw mobiele toestel.

Voor meer informatie over het afdrukken en scannen met Brother iPrint&Scan raadpleegt u de meest recente Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iPrint&Scan, te vinden in het deel Handleidingen van deze site.
Klik hier om naar het deel Handleidingen te gaan en de meest recente versie van elke handleiding te raadplegen.

Voor Android™-apparaten:

De meest recente versie van Brother iPrint&Scan is gratis te vinden bij Google Play™ Store . Klik hier om naar Google Play™ Store te gaan.

Brother iPrint&Scan heeft de volgende mogelijkheden:

• Foto's, documenten, Gmail en webpagina's vanuit de cloud rechtstreeks afdrukken vanaf uw mobiele apparaat.
  • Afbeeldingen en documenten scannen en rechtstreeks opslaan op een geheugenkaart in uw mobiele toestel, of openen met andere toepassingen op uw mobiele toestel.

Voor meer informatie over het afdrukken en scannen met Brother iPrint&Scan raadpleegt u de meest recente Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iPrint&Scan, te vinden in het deel Handleidingen van deze site.
Klik hier om naar het deel Handleidingen te gaan en de meest recente versie van elke handleiding te raadplegen.

Verwante modellen

ADS-2600W