ADS-2600W

Wanneer ik gescande documenten met Brother Image Viewer bekijk op mijn mobiele Android™-apparaat, zijn alle even pagina's leeg.

In eerste instantie staat de functie Scannen naar USB van uw Brother-apparaat ingesteld op duplex (tweezijdig) scannen. Als gevolg hiervan blijven de even pagina's leeg wanneer u enkelzijdige documenten scant en opslaat op het mobiele toestel.

Brother Image Viewer op uw mobiele toestel heeft een functie voor het verwijderen van de even pagina's.
Volg de onderstaande stappen om de lege even pagina's te verwijderen.

1. Open de Launcher van het mobiele Android™-apparaat.

2. Tik op het pictogram Brother Image Viewer. De lijst met documenten wordt weergegeven.

3. Kies de gescande gegevens waarin u lege even pagina's hebt. De miniatuurweergave verschijnt.

4. Tik op Menu en vervolgens op Beeld bewerken of Selecteer pagina(s) om te verwijderen.

5. Tik boven in het scherm op even pagina's voor de even pagina's.

6. Tik op Verwijderen en vervolgens ter bevestiging op OK.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

ADS-2100, ADS-2100e, ADS-2400N, ADS-2600W, ADS-2600We, ADS-2800W, ADS-3000N, ADS-3600W